Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan nevezted el a kisbabáda...

Hogyan nevezted el a kisbabádat, illetve hogyan szeretnéd?

Figyelt kérdés
Érdekelne, milyen nevek tetszenek a mai szülőknek annyira, hogy a csemetéjüknek adják. Várom a válaszokat! :)
2012. jún. 23. 18:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Izabella, annyira tetszik, h szinte "beleszerelmesedtem".Olyan légies, nőies, könnyű, szép, különleges....:)
2012. jún. 23. 18:24
 2/19 anonim ***** válasza:
80%

Lia Nikolett :)

Ha fiú lett volna: Bence Alex :)

2012. jún. 23. 18:24
 3/19 anonim ***** válasza:
72%

Dominik. De majdnem Máté lett.

Kislány nevünk nem sok volt, talán Dalma, Jázmin, Noémi.

2012. jún. 23. 18:32
 4/19 anonim ***** válasza:
79%

Léna lányunkat várjuk 4 hét múlvára. Ha fiunk lett volna, a Mór nevet kapta volna.

Jaj első, gyönyörű az Izabella. :o)

2012. jún. 23. 18:44
 5/19 anonim ***** válasza:
72%

Kira a kislányunk neve.

Neked hogy hívják vagy milyen nevek tetszenek?

2012. jún. 23. 18:45
 6/19 A kérdező kommentje:

Mindegyik nagyon szép név, amiket írtatok :)

Nekünk, mivel a páromnak nagyon rövid, egyszótagos vezetékneve van, valószínűleg Angelikánt lesz vagy Olivérünk.

Ezek tetszenek még a két vezető mellett:

Emília, Leonóra, Laura

Alex, Nimród, Dániel

2012. jún. 23. 18:48
 7/19 A kérdező kommentje:
*Angelikánk, na :) Angie <3
2012. jún. 23. 18:48
 8/19 anonim ***** válasza:
79%
Köszi 4-es! :) Szerintem Léna is egy lágy hangzású, egyszerű, de mégis olyan kedves, vidám, különleges név.
2012. jún. 23. 18:49
 9/19 anonim ***** válasza:
73%
Angelika...na, az is szép!! Angelikát a gyereknek!!:))))
2012. jún. 23. 18:49
 10/19 A kérdező kommentje:

Az Angelikát megálmodtam kb 5 évvel ezelőtt, amikor elkezdtünk járni a párommal :). Akkor kezdtünk ugye összemelegedni, és az első olyan hónap után, amikor már együtt voltunk, vártuk ugye, hogy "elüssön a kis piros autó", ugye értitek :D. De épp vizsgaidőszak volt, idegesebb voltam a kelleténél, és késett pár napot. A párom meg rögtön parázni kezdett, hogy úristen, biztos terhes vagyok! :D Én tudtam, hogy nem vagyok, de azért beleültette a bogarat a fülembe.

Egyik este próbáltam aludni, és félálomban volt egy ilyen vízióm, hogy mégiscsak terhes vagyok, sőt, már meg is szültem, és hozza a nővérke a kisbabát, hogy: kislány, mi a neve? én meg végigfuttattam a lehetőségeket, hogy mi illik a párom rövid vezetéknevéhez, és rávágtam, hogy: Angelika :). Pedig korábban nem tetszett ez a név, de azóta már vhogy tény, hogy ha lesz kislány, Angelika lesz.

Az álmok nem hazudnak ;), mindennek oka van.

2012. jún. 23. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!