Hogyan nevezted el a kisbabádat, illetve hogyan szeretnéd?
Lia Nikolett :)
Ha fiú lett volna: Bence Alex :)
Dominik. De majdnem Máté lett.
Kislány nevünk nem sok volt, talán Dalma, Jázmin, Noémi.
Léna lányunkat várjuk 4 hét múlvára. Ha fiunk lett volna, a Mór nevet kapta volna.
Jaj első, gyönyörű az Izabella. :o)
Kira a kislányunk neve.
Neked hogy hívják vagy milyen nevek tetszenek?
Mindegyik nagyon szép név, amiket írtatok :)
Nekünk, mivel a páromnak nagyon rövid, egyszótagos vezetékneve van, valószínűleg Angelikánt lesz vagy Olivérünk.
Ezek tetszenek még a két vezető mellett:
Emília, Leonóra, Laura
Alex, Nimród, Dániel
Az Angelikát megálmodtam kb 5 évvel ezelőtt, amikor elkezdtünk járni a párommal :). Akkor kezdtünk ugye összemelegedni, és az első olyan hónap után, amikor már együtt voltunk, vártuk ugye, hogy "elüssön a kis piros autó", ugye értitek :D. De épp vizsgaidőszak volt, idegesebb voltam a kelleténél, és késett pár napot. A párom meg rögtön parázni kezdett, hogy úristen, biztos terhes vagyok! :D Én tudtam, hogy nem vagyok, de azért beleültette a bogarat a fülembe.
Egyik este próbáltam aludni, és félálomban volt egy ilyen vízióm, hogy mégiscsak terhes vagyok, sőt, már meg is szültem, és hozza a nővérke a kisbabát, hogy: kislány, mi a neve? én meg végigfuttattam a lehetőségeket, hogy mi illik a párom rövid vezetéknevéhez, és rávágtam, hogy: Angelika :). Pedig korábban nem tetszett ez a név, de azóta már vhogy tény, hogy ha lesz kislány, Angelika lesz.
Az álmok nem hazudnak ;), mindennek oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!