Lány vagy fiú? Melyiket szeretnéd? Miért?
Szia!
Fiam van.
Mindkettőt szeretnék még és sokat!!!!!!
Miért? Azt mondták 5 éve, sosem lehet. A 2. terhességem sikerült azóta, és készülünk a következőre.
Imádom a gyerkőcöket.
Talán ha ikrek lennének........? Álmodozni olyan jó.
Mikor az "ember lánya" teherbe esik/a szíve alatt hord egy kis Életet,akkor már nem az számít,h milyen nemű...mindennél fontosabb az Egészség!
Pénzért adnak bármit,de Egészséget nem!
Mi nagyon aprócskák vagyunk ahhoz,h befolyásolni tudjuk a természet rendjét! Örülni kell annak,amivel megajándékoztak bennünket,hisz ez egy csoda!
Mikor megtudtuk, hogy babát várunk a párommal, kislányt szerettünk volna. Mikor az ultrahangon megmondták hogy fiam lesz kicsit fura volt hallani, mert mi már elgondoltuk hogy kislány lesz. De könnyen átáltunk hogy fiúnk lesz. Mikor megszületett nagyon boldogok voltunk, egyenlőre el sem tudnám mostmár képzelni hogy kislányom legyen. De viszont majd a második babára is kislányt várunk.
3 hónapos kisfiú anyukája
Nekem két lányom van. Csak a születésükkor derült ki a nemük, és nagyon boldog voltam mindkétszer! Most várom a harmadikat, az ő neme is meglepetés lesz. Biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan boldog leszek akkor is, ha azt mondják: kislány! megvan mindene, egészséges :) mint ha ugyanezt fiúval :)
Akinek van olyan, hogy "nem kívánt nemű" a gyerek annak kár szülni :P
„Mikor az "ember lánya" teherbe esik/a szíve alatt hord egy kis Életet,akkor már nem az számít,h milyen nemű...mindennél fontosabb az Egészség!”
ezt én is tudom, nem is mertem mondani senkinek sem, hogy kisfiúnak jobban örülnék. De mostmár bizti fiú. 3 gyermeket akarok, egyiket se bánnám, ha fiú lenne.
Fiúkhoz vagyok szokva, lányokkal nem tudok, mit kezdeni. Természetesen, ha a következő lány lesz, az sem lesz baj, de ha tudatosan fogunk rá készülni (hőmérőzés, pé), akkor fiúra fogok hajtani.
Ráadásul önző is vagyok: elég vagyok én nőnek a családban. Azt hiszem, a fiúk nem annyira „bonyolultak”, mint a lányok
Világ életemben kisfiút szerettem volna. Mikor elterveztük, hogy jöhet a baba el kezdtem gondolkozni, hogy melyik lenne a "jobb". akkor arra jutottam, hogy végül is mindegy, hiszen a lényeg az, hogy ő is és mi is egészségesek legyünk. Talán ennek a hozzáállásnak talán másnak köszönhető, de minden uh arra utal, hogy a Jó Isten megadja nekünk a várva várt kisfiút! :)
De ez pár napon vagy héten belül kiderül! :)
38 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!