Hogyan nevezted el a kisbabádat, illetve hogyan szeretnéd?
Figyelt kérdés
Érdekelne, milyen nevek tetszenek a mai szülőknek annyira, hogy a csemetéjüknek adják. Várom a válaszokat! :)2012. jún. 23. 18:22
11/19 anonim válasza:
Az én kislányom Zora vagy Szeréna lesz
a nagyobbak Petra és Eszter
Ha fiunk lett volna: Benedek
12/19 anonim válasza:
Az én kislányomat Kittinek hívják.Apa nagy álma teljesült vele.5 éves már.
13/19 kikicsaj válasza:
Eddig ugy tünik hogy kislany lesz ès Alexa ha esetleg kisfiu akkor nem tom,sajnos nincs tippem
14/19 anonim válasza:
Balázsom lesz,2 hét múlva érkezik...
ha lány lett volna akkor Anna vagy Luca...
15/19 anonim válasza:
Kitti és Ákos a két csemete neve,
Hosszú a vezetéknevünk. De a Kittit már gyerekkoromban kigondoltam. A Bencén is gondolkodtunk, de abban az időben túl sokan adták ezt a nevet.
17/19 anonim válasza:
A kislányom neve Miléna lesz. Mila :))) De nagyon tetszik a Rebeka, Réka, Leila, Léna, Alma név is.
18/19 anonim válasza:
Mostani állás szerint ha babánk lesz Bíbor Anna, Sára Imola, Paula Éva, Gábor Illés, Pál Ágoston név párosokat fogják kapni. Tetszik még Olivér, Levente, Márton, Ida, Kincső, Kiliána, Iringó, Olga
19/19 anonim válasza:
Nekem Arnoldom van, 1 hét múlva lesz 3 hónapos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!