Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnéd, ha férjed így...

Szeretnéd, ha férjed így csinálná a gyerek haját?

Figyelt kérdés
[link]
2013. márc. 26. 08:37
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:

Legalább megcsinálja. :D

Az én férjem annyit mond, hogy "én úgysem tudom megcsinálni". Ez a pasi legalább próbálkozott, és lássuk be, nagyon szép copfot csinált. :)

2013. márc. 26. 08:41
 2/33 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván nem.
2013. márc. 26. 08:41
 3/33 anonim ***** válasza:
0%
vicces... férjem nem egy ilyen típus, de azért nem ennyire szerncsétlen, h egy copfot ne tudjon felkötni... :) gáz:)
2013. márc. 26. 08:43
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ezzel semmi baj, tök jó ötlet. Legalábbis addig amíg a gyereknek jó! Márpedig ez a kislány a végén még nevet is, szóval tetszik neki.
2013. márc. 26. 08:44
 5/33 A kérdező kommentje:
el tudod te képzelni milyen retektanya van a porszívócső belső falában, főleg, ha orrszívásra is használják....
2013. márc. 26. 08:47
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Az orrszívásnak mi köze ehhez?

Állati jó ötlet, de remélem a páromnak ez nem jut eszébe...

Sztem nagyon vicces!

2013. márc. 26. 08:52
 7/33 A kérdező kommentje:
ha szivattál volna már orrot, tudnád.
2013. márc. 26. 08:53
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi is kipròbàltuk unokahugaimmal:) nekik nagyon tetszett az én hajamat is megcsinàltàk:) tény, hogy a porszívò nem a legtisztàbb de ha mondjuk jàtszòtéren van a gyerek a homokozóba ott sem marad tisztàbb:) a vicc kedvéért1-2x belefér ha nem fél tőle a kisgyerek
2013. márc. 26. 08:58
 9/33 anonim ***** válasza:

Nem tudom, Neked milyen orrszívód van. Na mindegy.

Egyébként, ha fent akadsz a csőben lévő dzsuván (még mielőtt kiakadsz, igazad van), akkor a csőre száradt taknyon miért vagy kiakadva? Az biztos nem kerül a hajára.

10/33 anonim ***** válasza:
100%
A konyhapulton, a billentyűzeten, a telefonon, a pénzen sokkal több a baktérium... A földön csúszó-mászó gyerkőcökről már ne is beszéljünk. Azt a szőnyeget, padlót is ezzel a porszívóval takarítod, aztán azon mászik a pici.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!