Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnéd, ha férjed így...

Szeretnéd, ha férjed így csinálná a gyerek haját?

Figyelt kérdés
[link]
2013. márc. 26. 08:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
75%
22 hónaposom van, és simán lefekszik orrszíváshoz. ráadásul magának csinálja, és versenyeznek a tesójával, ki legyen az első. :)
2013. márc. 26. 09:52
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Igen, é s is néztem először hogy kerül rá a gumi. Nyilván, ez egy poén, minek ezen is itt vitatkozni?

Menjetek inkább szánkózni! :D

2013. márc. 26. 09:54
 23/33 anonim ***** válasza:
És nyilván nem szeretném, hogy így csinálja meg a lányom haját, de viccnek tök jó.:)
2013. márc. 26. 09:55
 24/33 A kérdező kommentje:

A mi orrszívónktól trutymós lesz a porszívócső.

Nem cserélem le, 10 éve ezt használom, bevált.

A csövet letakarítom.

Az én izgőmozgó gyerekeimet nem tudom lefektetni ehhez a művelethez.

az én férjem orvos, így tudja mi a helyzet, soha nem csinálná így meg a copfot:P

de gondolom nálatok a gyerek nyalogatja is a cső belsejét...

sziasztok.

2013. márc. 26. 10:31
 25/33 anonim ***** válasza:
:DDD
2013. márc. 26. 10:35
 26/33 anonim ***** válasza:
Takony+pókháló+por:) Jó kis kombó. De akinek tiszta a porszívója az miért ne csinálhatná. Lehet folyton pucolják takarítás után, és nincs is benne dzsuva.
2013. márc. 26. 10:36
 27/33 A kérdező kommentje:

leanfer!

olvasd végig a hozzászólásokat, mert ő szerintük nem dzsuvás a cső.

2013. márc. 26. 10:45
 28/33 anonim ***** válasza:
90%

Feltettél egy kérdést, hoztál egy videót. Azt hittem, vidámságot akarsz hozni ebbe a fagyos keddi napon.

De nem!

Miért baj, ha valakinek más a véleménye, mint a tiéd?

Ne bánts meg senkit azért, mert nem egyező a véleménye a tiéddel! " de gondolom nálatok a gyerek nyalogatja is a cső belsejét... "

A stílus, maga az ember! Ha ilyen kommentet írsz, nem nézek fel rád még akkor sem, ha orvos a férjed

2013. márc. 26. 11:05
 29/33 A kérdező kommentje:

Igen, feltettem egy kérdést egy videóval, mert kíváncsi voltam más véleményére, mert szerintem a porszívócső koszos.

Jöttek válaszok és szerintük pedig tiszta.

Olvass csak vissza, ők sértegettek engem.

2013. márc. 26. 12:17
 30/33 A kérdező kommentje:

"Lehet folyton pucolják takarítás után, és nincs is benne dzsuva."

szerintem nem él a földön ember, aki a porszívó csövét belülről valaha megtisztította-

2013. márc. 26. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!