Számított a pròbálkozásnál, hogy milyen évszakban/hònapban szeretnéd, hogy szülessen a babád?
mindennek van előnye hátránya, sehogy nem jó
ha tavasszal szülsz, akkor jó, mert nem 36-40 hetesen kell nyáron kínlódnod a 40 fokban, viszont így őszre-télre esik a hozzátáplálás, amikor már nincsenek úgy gyümölcsök, semmi.tehát fagyasztgathatsz előre.
ha év elején szülsz, vagy télre, vehetsz új kabátot, meleg cuccokat, ami ráfér a hasadra, amit csak addig fogsz használni..
ha nyáron szülsz a baba megismerheti a kánikulát, kapásból(habár a hőmérséklet tűrő képességük a babáknak sokkal jobb mint egy gyereknek, felnőttnek)
én csak annyiban reménykedtem, hogy ne csússzon az én horoszkópomba(nem mintha hinnék benne)de szóval szreném ha jellemileg véletlen sem rám ütne.és hamarabb született 17 nappal, mint én(mert 38.hétre jött sajnos, nem tudta a szervezetem 40.hétig bent tartani, valami gyulladás miatt, amit a baba meg is kapott :()
szóval én már csak olyasmikkel szórakozom, hogy az apja, vagy én szülinapomra tervezzem e a következőt :)
* vagy a teso szülinapjára lenne a legjobb, tehát ugyanakkor kellene rádolgozni :)
kalkulálva persze a bitosítási idővel is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!