Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Számított a pròbálkozásná...

Számított a pròbálkozásnál, hogy milyen évszakban/hònapban szeretnéd, hogy szülessen a babád?

Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 09:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2014. okt. 26. 09:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2014. okt. 26. 09:35
 3/13 anonim ***** válasza:
nem
2014. okt. 26. 09:51
 4/13 anonim ***** válasza:
Az elsőnél nem, a másodiknál meg szerettem volna úszni a nyári kánikulás vizesedést nagy hassal meg az allergiaszezont császárosként.
2014. okt. 26. 10:08
 5/13 anonim ***** válasza:

mindennek van előnye hátránya, sehogy nem jó

ha tavasszal szülsz, akkor jó, mert nem 36-40 hetesen kell nyáron kínlódnod a 40 fokban, viszont így őszre-télre esik a hozzátáplálás, amikor már nincsenek úgy gyümölcsök, semmi.tehát fagyasztgathatsz előre.

ha év elején szülsz, vagy télre, vehetsz új kabátot, meleg cuccokat, ami ráfér a hasadra, amit csak addig fogsz használni..

ha nyáron szülsz a baba megismerheti a kánikulát, kapásból(habár a hőmérséklet tűrő képességük a babáknak sokkal jobb mint egy gyereknek, felnőttnek)

én csak annyiban reménykedtem, hogy ne csússzon az én horoszkópomba(nem mintha hinnék benne)de szóval szreném ha jellemileg véletlen sem rám ütne.és hamarabb született 17 nappal, mint én(mert 38.hétre jött sajnos, nem tudta a szervezetem 40.hétig bent tartani, valami gyulladás miatt, amit a baba meg is kapott :()

szóval én már csak olyasmikkel szórakozom, hogy az apja, vagy én szülinapomra tervezzem e a következőt :)

2014. okt. 26. 10:12
 6/13 anonim ***** válasza:

* vagy a teso szülinapjára lenne a legjobb, tehát ugyanakkor kellene rádolgozni :)

kalkulálva persze a bitosítási idővel is

2014. okt. 26. 10:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem. De mivel ősszel kezdtük, örültem volna egy nyári babának a munkám miatt. Szerencsére pont így lett, mert véletlenül rögtön terhes lettem, de ha más évszakra esett volna, az se lett volna gond. A kicsi őszi lett, az sem volt tudatos. Főleg mert ezt nem lehet kiszámítani, nem biztos, hogy elsőre teherbe esel. :)
2014. okt. 26. 10:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem, viszont mindkét gyermekem decemberre van/volt kiírva. Nagyjából ugyanabban az időszakban fogantak. Szerintem nem véletlen, mert nálunk a 2. egyetemi félév kicsit nyugisabb, ráadásul nem is kellett késő estig bent maradnom, így kicsit stresszmentesebb volt az élet a fogantatás időszakában. Plusz egy kis extra feltöltődési lehetőség. Anno a kirándulások,sport,most a kert. Ezek a tényezők mindkétszer érvényesek voltak. Máskor nem is volt ilyen,csak ebben a két félévben:) De nem tudatosan próbálkoztunk,a 2. tényleg csak besikerült.
2014. okt. 26. 11:11
 9/13 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Abba,hogy mikor érdemes szülni és miért, bele se gondoltam:) Terhes lettem,örültem és örülök nekik. Igen, a télikabát kérdést meg kell oldani valahogy. Bár eddig a rendes télikabátom úgy néz ki rámjön. Mondjuk pont most kezd majd jobban nőni a hasam:) Remélem 1-2hetet kihúzok benne. Nem szeretnék 2 hétre kabàtot venni.
2014. okt. 26. 11:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Az elsőnél nem számított, de most nem akartan nyáron 40 fokban nagy pocakkal lenni. Most tavaszra várjuk a babát.
2014. okt. 26. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!