Aki már kb. : 3 éve otthon van a gyerekekkel, hogy bírja?
Én egyre többször besokalok az itthonléttől.
Ti is?
Öntsetek belém lelket!!!
Én 17 hónapja vagyok itthol a lányommal, de én nem is tudom már, h mi a bajom. Talán az a monoton mindig "ugyanaz".Már odáig fajultam, h nincs kedvem menni sehova, és már alig várom az estét, h aludhassak.
Nem városban lakunk, egy kis községben, itt meg csak házakat lát az ember, ha sétálni megy. Kezdek besokalni. A hajamat is már akkor mosom meg ,amikor már tényleg nagyon "gázos".
De nem vágyok vissza dolgozni. A lányom nagyon anyás, bölcsibe nem akarom beiratni (voltam ott gyakorlaton, és akkor megfogadtam, hogy soha), de jó lenne visszamenni, mikor 2 éves lesz, mert ugye a gyes az nulla.
Majd eldöntöm/döntjük, h mi lesz.
Hidd el, szinte minden anyuka átesik egy ilyen időszakon. Van akinél hamarabb lecseng, van akinél tovább tart. Aki azt mondja nem, az hazudik. Most ez a téli időszak is rossz, mert ugye alig tududnk kimenni.
Kitartás, január, február, itt a nyár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!