Mostanában sok gyerek fog születni, sokan vállaltak be most még gyorsan, hogy a régi rendszerben,3 évig maradhassanak otthon a gyerekekkel?
Igen, mert a teherbeesés csettintésre megy. Most jöhet!és kész...Jézusom, ezt megkérdezed egy olyan oldalon, ahol a kérdések nagy százalékát teszik ki a "nem jön össze a baba, mit csináljak még?" típus?
Én március 26ra vagyok kiirva, de hidd el, nem a 3 év motivált. Egyszerűen így jött össze.
Majd meglátjuk, ha jövő május elsején megnézzük a statisztikát okoskáim.
Szerintetek akkor senki nem is kezdte el hamarabb a próbálkozást, hogy még előtte megszülessen a babája, mert ez Magyarországon senkinél sem szempont.
Védekezés mellett lettem terhes, ennyire motivált a 3 év. Szerinted mire elég az a lóf.sz amit gyes cimen kapsz? Komolyan úgy gondolod, hogy 3 évig csak lógatod a lábad egy kis gyerek mellett? Hát nálunk a nagyszülő marad itthon gyesen én pedig megyek gályázni. Nem, még nincs hova, de nem fogok itthon üldögélni és sirni, hogy ennyi pénzből nem lehet élni, hanem munkát keresek.
Gondold át újra, hogy melyik oldalon teszed fel ezt a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!