Mit csináltok ellene hogy ne épüljetek le agyilag, miközben otthon vagytok a gyerekekkel?
Ha van rá időd,tanulhatsz új dolgokat-nem feltétlenül valami tudományra gondolok,bár egy új nyelv vagy szakma sem rossz-,akár kreatív technikákat,amivel pl nagyon jól ki lehet kapcsolódni mikor a pici alszik,és rengeteg hasznos dolgot tudsz csinálni neki.
De fejthetsz rejtvényt,olvashatsz-én pl nagyon sok e-bookot töltöttem le,ezeket egy felolvasó programmal rögzítem mp3-ban,és házimunka közben hallgatom-,fórumozhatsz ezer témában,és persze nem árt naponta elolvasni a híreket,h az ember a pelenkaárakon túl is képben legyen a napi dolgokkal.
8 éve vagyok itthon a gyerekekkel,de nem érzem úgy,h elbutultam volna.:)
Én idén kezdek grafológiát tanulni, jelenleg "előtanulmányokat" folytatok.. :) Bogarászom az angolt és nézegetem a németet is (sosem tanultam). Könyvtárba is járok. Tv-t ritkán nézünk, a híradót viszont szinte mindig, meg ha úgy alakul, a Barátok közt.... :D
Viszont a nagy baráti társaság, beszélgetések hiányoznak, mert én meg kommunikáció terén érzem a leépülést. Szóban egyre kevésbé tudom magam választékosan kifejezni, keresem a szavakat, néha össze-vissza beszélek és beégek.. :S :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!