Évek óta otthon lévő anyukák milyen ruhában vagytok otthon? És kifestitek magatokat?
Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 14:31
21/25 anonim válasza:
Én írtam is, hogy nem rosszallásból jutott eszembe.
Mert ha esetleg tényleg baj lesz, akkor marhára nem fogja érdekelni, hogy van-e rajta smink vagy nincs. Ahogy a mentőst sem.
22/25 anonim válasza:
Utolsó válaszoló:a 17. vagyok.Nem tudhatod,hogy volt-e már hasonló szituban.Lehet,hogy már számtalanszor hívtak mentőt...az biztos,hogy dokinál rengetegszer voltak(mivel tartósan beteg a lánykája).Nekem a középső gyerekem-aki most volt 6 éves-a nagyapja felügyelete alatt(de itthon voltunk mi is)elesett,az eséstől elájult.Azonnal mentőt hívtunk(2 éves volt a kicsi).Percek alatt kint voltak.Szörnyű volt látni,ahogy a defibrillátorral,és a nagy táskával szaladtak be....a kicsi magához tért(bár akkortól,hogy megérkeztek én nem nyúlhattam a saját gyerekemhez,mert a szabályok szerint onnantól az Ő felelősségük)nekem mondták,hogy pár percem van,de szedjem(nyugodtan)rendbe magam,pakoljak össze a gyereknek,és ha bent akarok maradni vele,akkor magamnak is....volt kb. 5-10
23/25 anonim válasza:
Véletlen elküldtem.Szóval volt kb. 5-10 percem a pakolásra,elkészülésre.A fiamat ki sem vihettem a házból,a mentőorvos vitte ki az ölében.Aztán a mentőben az ágyra szíjazták-én persze vele mehettem-és a doki folyamatosan beszélt Hozzá(nehogy elaludjon).1 hétig voltunk bent,elég komoly agyrázkódást szenvedett...ez persze nem tartozik a történethez,csak azért írtam le-az egész történetet-mert lehet,hogy mentőt kell hívni,ám ettől még lehet "nőnek" lenni.Tényleg ne bántsuk Őt!
24/25 Mansikka válasza:
Én is mindig melegítőt, pólót, pulcsit hordok itthon. Sminkem nincs...örülök ha hajat mosni jut időm... Amúgy a kisebbik gyerkőc elég bukós, így a nap végére én is gyakran tiszta babahányás leszek, így nem éri meg szebben öltöznöm :)
Ha meg elmegyek itthonról, próbálom összekapni magam, de bevallom, sokszor épp elég a piciket (26hós és 6hós) felöltöztetni, futni utánuk, hallgatni a türelmetlen sírást...szóval sajnos elég minimálra sikerülök. Már alig várom, hogy picit nagyobbak legyenek és több idő jusson magamra. Jól esne már nagyon!
25/25 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. én azóta eldöntöttem, h sminkelem magam(kihúzom a szemhéjam és a szemöldököm, és pirosító), egyszerűen nem éreztem nőnek magam.
2014. okt. 22. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!