Tényleg olyan hihetetlen, hogy vki 20 évesen is boldog lehet otthon a babával, párjával? Miért állítja mindenki azt, hogy ez nem igaz és csak áltatás mindenki felé?
tényleg lehet. ugyanis nem vagyunk egyformák.
van, aki született anya, és az életét a család, a gyerekek teszik boldoggá.
én 34 évesen lettem terhes, azelőtt azt hittem, aki azzal takarózik, mikor semmi szabadsága és nyugalma nincs a gyerek mellett, hogy "de akkora boldogság és szeretet" az nem volt még szerelmes, nem voltak oltári jó arc barátai, nem bulizott oltári jókat, nem találta meg a számítását az életben. stb. de aztán jött a gyerek, és míg korábban azt hittem, mekkora király életem van, és minden tökéletes, rá kellett jönnöm, hogy IMÁDOK ANYA LENNI, imádom a gyereket, sose voltam ilyen boldog, sose volt ilyen tökéletes az életem :)
szóval én elhiszem, ha valaki 20 évesen boldog és tökéletes, mert családja van, gyereke és párja! mert vannak emberek, akiknek ez az életük, ettől kerek minden. és lehet, ez is a normális :)
aki kételkedik, az nem egy anya-apa típus, nem találta meg az örömet a gyerekben, vagy pedig nincs gyereke. egyik se jó, kedves kérdező :) ne mérgelődj rajtuk, hagyd rájuk, te már tudod, hogy megtaláltad a kiegyensúlyozott, boldog élet módját, csak mosolyogj sejtelmesen ha kétkedő fejeket látsz. :)
Szia! 21éves vagyok! :) én igazán fiatalon lettem anyuka! 2 éves múlt a fiam júniusban!! Én nem hiszem, hogy a kornak bármi köze is lenne az anyasághoz! Valaki 18évesen jobb anya mint az aki 30éves koráig vár a gyerekkel!!! Ez csak azért kelt feltűnést mert " nem tudják elfogadni" azt ha valaki fiatalon szül! Leírják első látásra hogy biztos egy buliba fogant vagy valami ehhez hasonló dolgot gondolnak!
Mi is boldogan élünk a párom 23 dolgozik! Én itthon vagyok a fiammal van egy kutyánk és SAJÁT házunk!! Igaz ha nem örökölt volna a párom nem lenne de isten adta van!
Ne foglalkozz mással!! Az embereknem csúnya szokásukká vált, hogy azt hiszik jobban tudnak mindent a másiknál!!
Én tudom hogy boldog vagyok imádok anya lenni! Más nem érdekel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!