Gyúrni szeretnék de annyira nem vagyok otthon a témában hogy az hihetetlen. Nemtudom mit kellene enni, ezekhez a löttyökhöz se értek. Mivel táplálkozzak?
Ha ennyire nem tudsz főzni, akkor miért éppen gyúrni szeretnél???... 8-o
Remek kész tésztákat lehet kapni, a Gyermelyi-márkájú pl. nem is drága, és nagyon finom!
Tojásrántottát nem nagy durranás megcsinálni : kis olajat megmelegítesz, ráöntöd a felvert tojásokat csipetnyi sóval, megsütöd...
Lehet "felturbózni" karikára vágott vöröshagymával (megpirítod az olajon), vagy önthetsz hozzá leszűrt konzerv-zöldborsót vagy konzerv-kukoricát...
Tehetsz bele karikára vágott kolbászt, leszűrt konzerv-gombát (szeletelve)...
Én hetekig tudnék rántottát enni úgy, hogy minden nap másképp csinálom meg! :D
Remek zacskós kajákat lehet kapni, rá van írva az elkészítése, elrontani sem lehet!
Kínai zacskós leveseket is vehetsz : kiadós, finom, 5 perc alatt megvan, nem kell hozzá főzni tudni!
Vegyél száraztésztát, főzd ki, ezt is többféle módon elkészítheted :
- túrót keversz hozzá és tejfölt teszel rá = túróstészta
- trappista sajtot lereszelsz, ketsupot öntesz a tetejére =sajtos tészta
- veszel darált mákot = cukorral a tetején mákostészta
Szendvicseket is csinálhatsz magadnak, vagy melegszendvicseket...
Akkor miért nem a "Sport, mozgás" témához tette a kérdését?...
Bocsi, ha félreértettem, de ha "Táplálkozás"-ról van szó, nekem az ugrott be, hogy tésztát akar gyúrni a szerencsétlen, de fogalma sincs, hogy kell... :-o
A bodybuilder kérdéseket nem itt szokták feltenni!
OK! Akkor itt lehet okosodni :
(első beíró voltam)
bocsi én irtam rossz helyre
tehát: gyúrni(testépíteni) szeretnék ésazt nem tudom milyen anyagokat tartalmazó táplálékokat fogyasszak. remélem már érthető
(mongyuk azér a tészta szó sehol se szerepel...
ennyi erővel már almát is gyurhatnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!