Ha otthon készítem a csokit, az egészségesebb?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a csokit, mégpedig a tejcsokit, amiről mindig mondják hogy egészségtelen. Nem zabálásokat akarnék rendezni, csak pl. étkezések után bekapni egy-két kockát az íz kedvéért.
Ha itthon készíteném akkor kevesebb állományjavító meg tartósító meg ilyesmi lenne benne, nem?
2011. jún. 15. 21:51
1/5 A kérdező kommentje:
vagy nem érdemes ilyennel vacakolni, 1-2 kocka a boltiból nem árt?
2011. jún. 15. 22:11
2/5 anonim válasza:
A csokiban a cukor az egészségtelen, tartósító nemigen van benne. Megpróbálhatod otthon csinálni, de kakaóvaj nélkül élvezhetetlen lesz az eredmény. De azért sok sikert.
3/5 A kérdező kommentje:
Szóval nem ér annyit, köszi a választ.
2011. jún. 15. 22:33
4/5 anonim válasza:
Ha nincs komoly túlsúlyod, és rendesen táplálkozol, akkor napi 1-2 kocka csoki nem fog ártani :)Nyugodtan egyél csokit, mint mindig, itt is a mennyiség a fontos. Túlzásba nem szabad vinni, amúgy nem ártalmas. Ha megszereted a magas kakaótartalmú étcsokit, az még jobb:)
5/5 sheriffkoma válasza:
Csak annyival, mint a kóla, amit otthon iszol meg, nem a bárban. Szóval, egészségtelenebb, mert a mennyiség valószínűleg több lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!