Éppen járni tanuló 11-12 hós babádnak mi van otthon a lábán ahol nincs padlófűtés? Melyik az egészségesebb?
Figyelt kérdés
van aki azt mondja mezítláb (zokniban), mert ez a legegészségesebb, viszont ma meg olyat hallottam hogy már ilyenkor mikor tanul járni otthon is kisszandi kell rá, ami fogja a lábát,de az én fiam amint cipő,szandál stb.. kerül a lábára, mintha elfelejtene állni is , nemhogy menni,nem tud állni bennük, csuklik össze a kis lába.Ilyenkor mi legyen?2010. szept. 2. 11:44
1/7 anonim válasza:
elég sok helyen nincs padlófűtés...
Szerintem nem kell otthon cipő, a legjobb mezítláb lenni. Ha otthon vagytok, bőven elég egy zokni rá. Ha hideg van, adj rá vastagabb zoknit. Vannak ilyen tappancsos vagy bőrtalpú csúszásgátlós zoknik.
Cipő felesleges.
2/7 anonim válasza:
Babám 14,5 hós,csak zokni van rajta. Igaz,vettem neki Liliputi puhatalpú szandált,de itthon csak ritkán adom rá,hogy szokja.
3/7 anonim válasza:
Vastagabb zoknit adok a babámra, vagy azt a csúszásgátlós magasszárú zokniszerűséget.Bocsi, de a pontos nevét nem tudom.Figurák is szoktak lenni a lábfején.600 Ft a piacon.
4/7 anonim válasza:
Én most keresek neki mamuszt vagy zoknicipőt, mert igenis hideg a parketta. Az én lábam is fázik papucs nélkül, és a kislányom egész nap csak áll és tipeg, kell a lábára valami.
5/7 A kérdező kommentje:
...akkor nem kell a lábára szandál, meg ilyesmi, én is inkább a vastag zoknira szavaztam, csak érdekelt más anyuka hogyan gondolja!
2010. szept. 2. 12:06
6/7 anonim válasza:
Csúszásgátlós vastagabb zokni. Szandit majd csak akkor veszek neki, ha lépeget egyedül. De akkor is csak azért fogom majd ráadni kis időre, hogy szokja a cipő-érzést. :)
7/7 anonim válasza:
Én most két zoknin gondolkodom, a külső tapadós talpú. Az én lábam is fázik papucs nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!