Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Évek óta otthon lévő anyukák...

Évek óta otthon lévő anyukák milyen ruhában vagytok otthon? És kifestitek magatokat?

Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 14:31
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Nadrág (nem mackó, de ilyen szabadidő szerűség, vagy cica), rövid ujjú póló (télen erre szoktam venni egy pulcsit) zokni. Nem sminkelek itthonra, mert utálom lemosni. De ha elmegyünk itthonról, akkor szoktam (két perces smink)
2014. okt. 15. 14:33
 2/25 anonim ***** válasza:
69%
szabadidő kényelmes ruhában nem festem magam itthon minek a sok pacsmagtól csak ráncosodna a bőröm.
2014. okt. 15. 14:33
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Farmer, melegítő nadrág pólóval. De, ha elmegyek itthonról, akkor mindig átöltözöm, és én is feldobok egy minimál sminket! Így érzem jól magam!
2014. okt. 15. 14:40
 4/25 anonim ***** válasza:
72%

Melegítőben vagyok itthon vagy legging-s. Jelenleg még nincs fűtés nálunk, úgyhogy eléggé felöltözöm én is és a lányaim is. Fsz-n lakunk.

Ha elmegyek otthonról, akkor felöltözöm normális utcai ruhába. Sosem hordok susogóst és társait.

Sminkelni már nem sűrűn szoktam. Régen (tini koromban) még a reggelihez is kisminkeltem magam. Most már csak akkor, ha valamilyen eseményre megyek/megyünk.

A hajam mindig ápolt (két hetente járok fodrászhoz) és az arcomat napi szinten kezelem (radírozás, stb).

Egy ápolt kinézet ezerszer jobban mutat, mint egy agyon sminkelt fej, ami esetleg tele van mitesszerrel a smink által okozott zsíros bőr miatt.

2014. okt. 15. 14:47
 5/25 anonim ***** válasza:
71%
Most éppen várom a kistesót, folyton melegem van, úgyhogy itthon még a nyári ruháimban vagyok /egyrészesek, póló szoknyával/. Kintre minsig nagyon csinosan próbálok öltözködni, meg is szoktak dícsérni, hogy nagyon szép, ápolt kismama vagyok. Töbhnyire farmer vmi szép pulcsival, karcsúsított fazonú kabáttal, és a szép balerinacipőket magyon szeretem, van sokféle színben. Mindig sminkelem a szemeimet.
2014. okt. 15. 14:50
 6/25 anonim ***** válasza:
61%
4 éve vagyok itthon - farmer-melegítő és póló , itthon ebben vagyok, esetleg leggings hosszú aljú pólóval... itthon nem sminkelem magam, a bőröm szép , nincs is igazán mit alapozni, na jó a karikákat a szemem alatt időnként lehetne szépíteni :)
2014. okt. 15. 14:53
 7/25 anonim ***** válasza:
84%
Igaz én csak 8 hónapja vagyok itthon a kislányunkkal, de én előtte is itthon mindig melegítőben v rövid naciban vagyok meg polo, topp. Ha elmegyek átöltözöm és egy kis sminket rakok fel.
2014. okt. 15. 14:56
 8/25 anonim ***** válasza:
80%
Rajtam most török nadrág van, jó kis buggyos, kényelmes és egy póló. Most megyek hajat mosni :) Manó játszik a szőnyegen. Sminkelni nem szoktam. Régen igen, de mostanában már nem. Max. ha alkalomra megyünk valahová.
2014. okt. 15. 15:11
 9/25 anonim ***** válasza:
80%

Póló, szabadidő naci.

Nem festem magam itthon, de ha megyünk vhova, akkor igen. Szempilla, alapozó.

2014. okt. 15. 15:17
 10/25 anonim ***** válasza:
80%

Itthon leggingsben vagy jeggingsben vagyok, nem szeretem a melegítőket. Karcsusított póló, vagy hosszú ujjú póló.

Itthon nem festem magam, csak ha elmegyek valahova, de akkor sem törvényszerű. Festve van a szempillám és a szemöldököm, ill. 2 hetente megyek szedetni, szóval ha elmarad a smink sincs katasztrófa. Hála Istennek szerencsés vagyok, nincs mitisszerem, évente egyszer elég kozmetikushoz járnom.

Aamire háklis vagyok, az a hajam. Régebben naponta mostam, mielőtt munkába mentem, felesleges volt és macerás, mert fenékig ért. Most már 2 naponta mosom, még ezért is hülyének néznek, de mindenkinek van idióta szokása.

2014. okt. 15. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!