Hogy szereted a gyereked?
leírhatatlan szerelemmel, érzed hogy minden porcikádban túlárad a boldogság ha ránézel ? Vagy szereted, de nem érzel ilyen nagy érzelmeket ? Vagy közömbös vagy ? néha már az agyadra megy az egész gyereknevelés ?
Mit éreztek a gyereketek iránt ?
Mindet ugyan-úgy szeretitek?ugyan az az érzés van bennetek irántuk ?
Köszi!
Igen, nagyon szeretem mindhármat!
A 6 éves fiam még hízelgős korszakában van, tőle elolvadok néha:)
Főleg, amikor közli: "Anya, te vagy az Univerzum legjobb és legszebb anyukája!"
A lányaim sincsenek háttérben, ők 11 és 14 évesek.
Nekem nem a születésekor kezdődött a szerelem. Akkor elláttam, de még nem alakult ki kötődés iránta. Aztán, ahogy nőtt, egyre jobban beleszerelmesedtem. Kb 4 hónapos volt, amikor először éreztem, hogy szeretem. Tiszán emlékszem a pillanatra. A mellkasomon aludt és olyan békés volt, és olyan kicsi, és én azt éreztem, hogy szétvet a szeretet.És ez azóta is csak fokozódik. Már 4 éves a kisfiam, de pl pont tegnap esett meg, hogy sétálni mentünk. Ő biciklivel jött és ahogy a férjemmel néztük, ahogy tekeri azt a csepp biciklit, ül rajta egyenes háttal és ring a popója az irdatlan gyors tekeréstől, megint jött az az az érzés. A mellkasomat szétfeszítetette a szeretet! Imádom a gyerekem!
Most várom a tesót, de nem hiszem, hogy ezt a szeretetet kellene majd megosztanom. Már most van bennem egy másik szeretet, ami csakis a pocaklakóé. Ami a fiamnál nem is volt. Úgyhogy nem félek. Tuti, hogy a szeretetem duplázódik, nem pedig megosztódik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!