Szoktad úgy érezni, hogy te jobban szereted a saját gyereked, mint más szülő a magáét?
Nem, pont fordítva érzem.
Viszont a lányom boldogsága, öröme és mindensége én vagyok!
Csodás, kiegyensúlyozott kis teremtés. Emiatt pedig ilyenkor megnyugszom, hogy akkor mégis kellőképpen szeretem őt!
Persze a feltétlen szeretet megvan, ami teljesen normális, de a családban én vagyok a kemény és a szigorú.
Nálam "katonás" a rend, ami nem biztos, hogy egy 15 hónaposnak a legjobb. Viszont eddig minden azt bizonyítja, hogy én csinálom "jól".
A párom maximálisan mindenben mellettem áll (fejlesztőpedagógus). Ez pedig jó, mivel a szülőknek együtt kell működniük.
Nem hiszem, hogy a szeretet „mértékét” fel lehetne becsülni. Vagy a jobbant úgy érted, hogy „ügyesebben, okosabban”, vagyis, hogy jobban érzi a gyerek a szeretetet?
Egyébként ilyesmin nem szoktam gondolkodni, azon viszont gyakran elcsodálkozom, hogy mekkora különbség van a szülők közt a téren, mennyit foglalkoznak a gyerekükkel.
azt tudom, hogy én imádom, de valahogy fel sem merült bennem, hogy más ne ugyanígy lenne a sajátjával :)
Nekem evidens a feltétlen szülői szeretet, de tudom, hogy mindenki más és másképp nyilvánul meg a szeretete... lehet hogy tartózkodóbbnak tűnik pl valaki de attól még lehetnek éppoly erős érzelmei, nem?
Persze vannak akik valahogy defektesek, mondjuk bántalmazzák vagy még rosszabbat művelnek a gyerekükkel, ők bizonyára másképp viszonyulnak a kicsinyeikhez. Talán van bennük szeretet is, nem tudom, én a magam részéről csak annyit tudok mondani, hogy a legjobbat akarom nekik, mint minden épeszű szülő :)
Én ezt elég gyakran érzem, mert elég "színes" környéken lakunk :D. Tudjátok, vakok közt félszemű a király :))).
Azok vagy ütik-vágják, vagy a seggét is kinyalják a kölkeiknek. Ezekkel összevetve, tuti ezerszer jobb dolga van az enyémeknek. Még akkor is, ha néha gonosznak érzem magam, mikor nem engedek a hisztinek, vagy betartom a büntit. Volt már amelyik rám is kiabálta (szomszéd...), hogy kínzom a gyereket, mert ő visítani kezdett, amiért nem engedtem papucs nélkül ki virágot locsolni... Hát nagyobb kínja sose legyen egy kicsinek se :))).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!