Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mit csináljak, ha nem bontakoz...

Mit csináljak, ha nem bontakozhatok ki? (többi lent)

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy a szüleim nem engedik, hogy saját stílusom legyen.. Mintha a feketesegbe akarnának hurcolni.. Én a színes, feltünő ruhákat szeretem... Olyan hippi stílus.. Kérlek segítsetek§§
2011. dec. 17. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Szóval agykontroll.

Nos:

Olvasd el a Titok c. könyvet.

Alkalmazd is, a vonzás törvényét.

Vonzd magadhoz a színes, feltünő ruhákat!

Ha pénzt kérnek érte, akkor ne búslakodj, mert azt, nem te tőled kell elvonzani, hanem a szüleidtől!

Amúgy meg, az agykontrollal, nem tudsz hatni egy eladóra sem, csak mágiával!

2011. dec. 17. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Hány éves is vagy?

Kérjél pénzt ajándék helyett, aztán vásárolj magadnak ruhát. Ha már megvetted mit szólhatnak? Visszaviszik, és kicserélik? :D Ha meg igen akkor te is vidd vissza, és cseréltesd vissza. :P

2011. dec. 17. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
ülj le beszéld meg a szüleiddel, hogy neked ez a stílus tetszik engedjék meg hogy ilyen cuccokat hordjál, és kifogod nőni a kamasz kort. Később biztosan szolidabban fogsz öltözni. Ez a stílus a te lázadásod a konvekciókkal szemben. Biztosan megértik
2011. dec. 17. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát nekem is mindenbe beleszóltak, és hiába akartam más ruhát hordani, megvettem, anyám meg állandóan mondogatta, hogy milyen ronda vagyok, mert egyáltalán nem az ő izlése szerint öltöztem. Szerintem meg ő öltözött hülyén.

Hát mindegy, ezzel nem lehet semmit se kezdeni :)

Én megmondom előre, hogy ebben nem fogtok kiegyezni soha.

2011. dec. 19. 16:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi válaszokat.. Segített :)
2011. dec. 19. 17:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!