Miért szereted a gyereked?
A gyerekem?Mert a sajàt vérem,9 honapig a szivem alatt hordtam,tudom hogy felelösséggel tartozok érte.És ha este elalszik,olyankor sirni tudok,8 honap utàn is,olyan kis ràtatlan,törékeny még.Szeretem,mert szerelemböl született,szeretem,mert ö az életem értelme,szeretem,mert a legnehezebb pillanatokban is tudom:tul kell élni,mert Ö van nekem.
Szeretem,mert ha szomoru is vagyok,ö egy mosolyàval megvigasztal.Szeretem,mert talàn késöbb töle leszz unokàm,és ha leesek a làbamrol,talàn ö fog àpolni.Szeretem mert nagyon szép.Szeretem,mert ragaszkodik hozzàm,és ezt kimutatja.Szeretem,mert nem kritizàl,hogy kövér vagyok,csunya vagyok,rossz vagyok...
Szeretem mert a gyerekkoromra visszaemlékeztet.Mert mellette sokszor gyereknek érezhetem még magam.
Szeretem,mert olyan jo illata van.Szeretem annyi mindenért,amire nem lenne hely,idö leirni.Ö AZ ÉLETEM ÉRTELME.A GYERMEKEM MINDENEKELÖTT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!