Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szereted a gyereked?

Miért szereted a gyereked?

Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 19:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
82%
Nincs gyerekem, de ugyanezt megkérdezte tőlünk 9.-ben az irodalomtanár, hogy miért szeretjük anyukáinkat. Nagy nyögdécselések voltak, és a végén azt mondta, hogy erre nincs válasz. Ha van rá okod, nem igazi a szeretet. (Szép? Okos? Aranyos?) Minden érdek és indok nélkül szeretsz, ha szeretsz. Mert érzés, nem gondolat, és egy érzést nem lehet érvekkel megindokolni. Én így szeretem Anyukámat, és úgy gondolom, itt az édesanyák is a gyermekeiket.
2009. nov. 18. 20:44
 22/32 anonim ***** válasza:
80%
3 Hónapos koráig a lányom nekem feladat volt. Nem voltak sem anyai ösztöneim, sem családi érzéseim. Aztán ahogy a lányom kitett magáér, ahogy viselkedett, ahogy reagált a jelenléttemre egyszer csak szépen lassan kialakult a kötődésem iránta. Máig is tart, pedig van mikor eleven rosszcsont és falra mászok tőle, és elhajtanám magam mellől, de ugyanakkor nem bírok elszakadni tőle, megvesznék ha történne vele valami. Ez a láthatatlan köldökzsínor. Ez kött össsze vele.
2009. nov. 18. 21:02
 23/32 anonim ***** válasza:
77%
még nincs gyerekem, de már most imádom. :D csak mert belőlem és a szerelmemből lesz. =)
2009. nov. 18. 21:04
 24/32 anonim ***** válasza:
87%

A miértre nem tudom a választ.

De az biztos, hogy nagyon jó őket szeretni! Feltölt, hogy szerethetem őket!

2009. nov. 18. 21:05
 25/32 anonim ***** válasza:
84%
Egy lelki kapocs:Lelki simogatás/adni,és kapni,egy mosoly,és boldog gyerekkor:)Imádni,és boldogságot önteni,békével tőlt el..Lelki nyugalommal!!
2009. nov. 18. 21:08
 26/32 anonim ***** válasza:
87%
Mindenért...
2009. nov. 18. 21:09
 27/32 anonim ***** válasza:
74%
20:11 nagyon szép :)
2009. nov. 18. 21:58
 28/32 anonim ***** válasza:
77%
Mert ők a szerelmünk gyümölcsei, a beteljesedés, az i-n a pont, a cseresznye a habon....
2009. nov. 18. 22:07
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is a 20:44-es válasszal azonosulok, a miértek számomra nem léteznek ebben a vonatkozásban. Az jutott még eszembe, h' egyszer valaki azt mondta nekem: amikor megszületik a gyerekem, olyan érzés lesz, mintha mindig is lett volna. Én tényleg olyan. Természetes és magától értetődő ajándék.
2009. nov. 18. 22:40
 30/32 anonim ***** válasza:
73%
A miértre nem tudom a választ. Talán ösztönből. Mikor meghallottam a kis a szörcsögő hangját mikor először levegőt vett, hát az valami csoda volt. Ezt a gyereket nem lehet nem szeretni. A legszebb, a legaranyosabb, a legédesebb, a legokosabb, a legtökéletesebb gyerek a világon, mert az enyém. Az állat is szereti a kölykét, valahogy ösztönből jön az egész. Számomra elképzelhetetlen, hogy egy édesanya ne szeresse a gyerekét.
2009. nov. 19. 08:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!