Miért szereted a gyereked?
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 19:55
11/32 anonim válasza:
Mert az ösztön ezt diktálja h imádjam
12/32 A kérdező kommentje:
20:11
:):):)
2009. nov. 18. 20:13
13/32 anonim válasza:
nem semmi ki kérdez ilyen hülyeséget?De az első válasz nagyon tetszett! hülye kérdésre hülyét válaszolni:))))
14/32 anonim válasza:
Egyszerüen imádtam minden egyes pillanatába mióta velem van.Olyan mind egy biztos kéz amit megfoghatok,és erőt önt belém.Önzetlenül,és életem végéig szeretem Őt!Feltétel nélküli szeretett amit csak 2 szülő ad meg a gyermekének!
15/32 A kérdező kommentje:
20:13
Ugyan miért hülye kérdés? Mert egyértelmű, hogy mindenki szereti a gyerekét? Ugyan! Én nem egyszer láttam már az ellenkezőjét...
2009. nov. 18. 20:18
16/32 anonim válasza:
én azért szeretem a lányomat (16), mert gyönyörű, okos, intelligens -és ezt nem csak azért mondom, mert elfogult vagyok, hanem tényleg ritka gyönyörű és értelmes gyerek:D nem is tudom, hogy sikerült ilyen jól.
17/32 anonim válasza:
ebben igazad van!De milyen ember az aki nem szereti a gyerekét?Az mentálisan nem épp!Én meg láttam olyat,hogy anya lánya 20 év után taliztak és ugyan úgy szerették egymást mintha el sem telt volna az a 20 év.szerintem igen is természetes hogy szeretjük a gyerekeinket.Ha valaki nem szereti, az a természetellenes.
18/32 A kérdező kommentje:
Jó, de én arra vagyok kíváncsi, hogy meg tudják-e fogalmazni a szülők az érzéseiket.
2009. nov. 18. 20:31
19/32 anonim válasza:
Nem akarom megfogalmazni,mert nincs értelme. Ha egy vagy több dolgot kiemelek azzal a többit kizárom, pedig úgy szeretem őket ahogy vannak.
20/32 anonim válasza:
Mert megszületett. Mert ver a szive, levegőt vesz. Mást nem kell tennie hogy szeressem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!