Ha az egyik családtagodat nem szereted, azt megérzi a gyereked?
Mindig vannak és lesznek számodra unszimpatikus emberek. Ezt hogyan lehet kezelni? Mármint előfordulhat, hogy pl. a kisfiam szereti őt én nem, persze eltiltani nem akarom senkitől, meg telebeszélni a fejét, de azért rossz érzés, hogy pl. a gyereked olyasvalakivel tölt órákat akit te nem kedvelsz.
És a kisfiamban hogyan játszódhat ez le? Megérti ő ezeket a dolgokat 4 évesen?
Hát ha hangoztatod akkor nyilván meg. Én ilyenkor mindig veszek egy nagy levegőt:) Veszélybe nem sodrom, olyan emberekre azért nem bízom sose, de attól hogy nekem vki nem szimpi még ő kedvelheti.
Pl. anyósommal hazudnék ha azt mondanám hogy kebelbarátok vagyunk...a fiam 3 és fél éves de imádja a mamit, folyton rajta lóg-csüng amikor csak együtt vannak:)
és ez jó mert fontos szerintem hogy minél több embert ismerjen meg és majd ő eldönti hogy neki szimpi e.
Van olyan is akit én nagyon kedvelek, ő meg mégse:)
szerintem megérzi, látja, hallja, akár a hangodon is, nem hyüle csak gyerek, ahoy mondani szokás. :)
csak nem anyósról van szó? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!