Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vinnéd-e a gyereked minicsopor...

Vinnéd-e a gyereked minicsoportba az oviban? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
2.5 éves kortől lehet vinni de nem tudjuk mi a feltétele. 2 ovi jön szóba,de nem tudjuk jó lenne-e. AZ egyik az apuka munkahelyének céges ovija,a másik ahol a nagymama dolgozik és ő lenne az ovónénije. (Nagyon szereti ezt a nagyit s talán könnyebb lenne a beszoktatás) Bölcsibe nem adnám a leányzót mert oda kell munkahely is...
2011. nov. 2. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ha a nagyi lenne a óvónéni akkor szó nélkül :)

nagyon szerencsések vagytok :)

2011. nov. 2. 12:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is,csak apuka a céges oviba vinné ahova ő járt.
2011. nov. 2. 12:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkettő jó megoldás.

Lányom is 2,5 évesen megy majd minicsoportba, de sem saját nagymami nem lesz neki, sem pedig apuka céges ovija. Sima állami bölcsi, mégsem aggódok.

Szóval bármelyiket is választjátok, jó lesz.

2011. nov. 2. 12:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Mindkettő állami ovi:)
2011. nov. 2. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Oké, hogy állami, de nálatok mindkettőben van valami pozitívum, valami plusz, tehát tök oké lesz, bárhová is viszed.
2011. nov. 2. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a nagymamis oviba adnám, szerintem jobb lenne.
2011. nov. 2. 19:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát bizony:) Mindkettőben van valami poz. A nagyis oviba járunk be néha. Meg szoktunk bemenni anyumhoz és játszik ott a gyerekekkel. Multkor is mentünk velük állatkertbe! :)
2011. nov. 2. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!