Gyereked mennyi idős korát szereted/szeretted legjobban?
Nekem is a 2-3 közötti tetszett eddig a legjobban.
Èn az elsö 3 hónapo nem szerettem, mert nagyon nehéz volt mindegyik gyereknél. Persze szép szép egy újszülött de mégegyszer már nem kell, kettö elég volt.
Mindig úgy érzem, hogy az a kor a legszebb, amiben épp vannak. Komolyan. Na jó, a tomboló dackorszakot nem sírom vissza, de amikor benne voltunk, annak is megláttam a szépségét (nem a hisziknek persze)
A kisfiam most 3 éves, a kislányom 15 hónapos, és egyszerűen olyan cukik, hogy nem találok rá szavakat. :) A nagy kb. óránként lep meg valami aranyköpéssel, nagyon érdekes megfigyelni az a sajátos logikát, ahogyan a világot látja. A kicsi pedig az utóbbi hetekben látványosan sokat okosodott, ezen kívül egész nap vigyorogva jár-kel a lakásban, mint egy kacsa, minden cél nélkül, csak úgy, meg kell zabálni. :)
Bocs az ömlengésért, Te kérdezted. :)
7 éves a fiam, annyira jó 1-2 éve, mindent lehet csinálni, kártyázik, mindenben benne van, ügyes okos. Amikor 1-2 éves volt mindig aggódtam hogy elesik, leesik...sose figyelt oda :)
A kislányom 3 hetes. Nagyon cuki. Most ez jó idõszak mind a kettõnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!