Melyik korszakot szeretted/szereted legjobban a babádnál?
Mindig az aktualista:)
De mindiegyiket imadom imadtam :)
Ami meg nagyon kedves nekem az elso par hetMindig bekonnyesedik a szemem ha azokat a kepeket nezegetem amik akkor keszultek:)
Én pont az elejéért nem voltam annyira oda,persze szerettem őt,meg jó volt nézegetni,ahogy édesdeden aludt,de igazán nem tudtam(lehet) kommunikálni vele,engem kicsit "zavart"hogy nincs reakció igazán.Pedig nem volt gond a lányommal,volt napirendünk amit úgy alakítottunk ki,hogy mindkettőnknek jó legyen,mindenki tudta és a barátok,anyukám is elfogadta.
Én kb. 6 hónapos kortól szerettem jobban a dolgokat,mert akkor már kicsit lehetett vele kommmunikálni,érdeklődő lett stb.
Én a mostanit szeretem egyenlőre a legjobban.Már elmúlt 2 éves.Önálló,abszolút érdeklődő,szeretetét kimutatni tudó,kiegyensúlyozott, folyton beszélő, akaratos, általában szófogadó kislányom van.Persze dackorszakos,de ez a korral jár amit elfogadok és megpróbálok kezelni.
Minden korszaknak meg van a maga szépsége! Én mindegyiket imádom,mert a kisfiam mindig le tud nyügözni :)!
Az eleje talán azért volt jobb,mert több "szabadidőm" volt de mostmár 21 hónapos és nincs megállás reggeltől-estig megy és nagyon sok dolga van :D
Köszönöm szépen a sok választ! Nagyon örülök, hogy írtatok!
Az én babóm most 11 hónapos és minden korszakában úgy éreztem, hogy ennél jobban már nem lehet szeretni, de aztán mégis rácáfolt :)
A mostani korszakát különösen élvezem, nagyon sok visszajelzést kapok tőle, megy mindenhova egy igazi kicsi emberke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!