Mit imádsz legjobban a kisbabádban?
Mindent:) Órákig írhatnám:D
A legjobban azt imádom, hogy létezik:)
Elsőnél ott a pont, dettó. :D
zon mondjuk behalok, mikor kezdene sírni, és biggyeszti le a száját. Nem bírom ki nevetés nélkül.
az enyém most lesz 4 hós.
Sokáig nem akartam másodikat, mert úgy gondoltam, az első annyira tökéletes, édipofa, hogy ilyen még egy nem lenne.
Sosem értettem, hogy mondhatják azt, hogy ugyanannyira szeretik, csak máshogy a két gyereket. És tényleg. :)
A piciben: a mosolyát, ahogy vigyorog rám, ha csak meglát.az egész lényét, már most zsivány :)
A nagyobbikban: hogy nagyon okos, és érzékeny, és ha akar valamit, akkor nagyon tud bújni... egyébként meg át sem lehet ölelni... :)
Imádom őket az első pillanattól!
Kezdve azzal hogy pocaklakó korukban lerugdalták a veséimet, az első véres magzatmázas, csúszós, ragadós közös pillanattól fogva az életemet adnám mindkettőért. Imádom hallgatni éjjelente a kis szuszogásukat, ahogy rám mosolyognak, azt mondják szeretlek anya, a törpe így: ceetlek. :) Ahogy mérgesen rám néznek mikor megszidom őket, el is felejtem milyen rosszaságot csináltak már megint. Igazából őrjítő kis méregzsákok, de a világ összes kincséért sem adnám őket!
Életem 2 legcsodálatosabb pillanata az volt mikor életet adhattam nekik! Ők adnak értelmet az életemnek, miattuk van értelme tovább küzdeni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!