Mit imádsz legjobban a kisbabádban?
Figyelt kérdés
Én azt, amikor teli szájjal rám vigyorog, meg amikor kukucsosat játszunk. :) 4,5 hónapos.2011. okt. 24. 21:52
11/14 anonim válasza:
AZT, HOGY ITT VAN VELÜNK!
Mostanában egyébként a kedvencem az "Én nem csináltam semmit!" nézése amikor a konyhában van velem, ül a hordozójában és 2 percenként dobálja le a játékait. :-)
12/14 anonim válasza:
az egész fiamat ugy ahogy van,de a mit a legjobban imádok az az amikor odafut,megöleli a lábam és mondja hogy,Szeretlek Édesanya.meg amikor az apját nyúzza.a legimádnivalóbb pontja meg a talpa a kisfiamnak.mióta megszületett azt a testrészét imádom a legjobban.26 hónapos nagyfiú
13/14 anonim válasza:
Amikor biggyeszti a száját sírás előtt
Amikor huncutkodva mosolyog
Amikor nyitott szájjal alszik
Amikor a kis arcán alszik (nem fordítja oldalra a fejét)
Amikor tágra nyitja a szemét és csodálkozik
Amikor a kezébe adom a "fogkeféjét", és vagy az orrába, vagy a szemébe gyömöszöli, mert ő a kezét akarja bekapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!