Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek mi az első gondolatotok...

Nektek mi az első gondolatotok, ha azt halljátok, hogy egy házaspárnak 4 gyereke van?

Figyelt kérdés
Sem az anyagi, sem a lakhatási körülményeikkel, semmivel nem vagytok tisztában, csak ennyit hallatok, hogy 4 gyerekük van. Őszintén, mi az első gondolatotok róluk? Később leírom miért kérdeztem, csak nem akarnám elvinni a válaszolókat semmilyen irányba. Előre is köszi a válaszokat!
2014. szept. 30. 12:01
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
83%
Hogy jó nekik :)
2014. szept. 30. 12:05
 2/30 anonim ***** válasza:
80%

Nekem az h Atya eg,hogy birjak?:-):-):-):-):-)

Aztan elgodolkozom mert mi is 4en vagyunk tesok h milyen jo is az.:-):-):-):-)

Ugy gondolom aki megteheti az vallaljon.a paromnak van ketto az elozo hazassagabol.mar van egy kozos is,nincs kizarva h lesz negyedik.de azert erosen at kell gondolni...

2014. szept. 30. 12:05
 3/30 anonim ***** válasza:
83%

Hogy de jó nekik. Gyerekkoromban mindig azt mondogattam, hogy nekem 4 gyerekem lesz, 2 fiú és 2 lány, hogy egyik se unatkozzon :)

Most már azon izgulok, hogy legyen legalább 1, de 2 lenne az igazi.

2014. szept. 30. 12:06
 4/30 anonim ***** válasza:
86%
jó, hogy ilyen szerencsések
2014. szept. 30. 12:07
 5/30 anonim ***** válasza:
86%
A sógoroméknak is 4 van, 8 èv alattiak. Ök jól bírják, de én nem tudnám csinálni... Szóval ismeretlenröl is ugyanezt gondolnám! Hogy tele van a kezük 4 gyerekkel, és hogy micsoda türelem kell ehhez! Le a kalappal.
2014. szept. 30. 12:08
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is, én is. :D csak erre gondolnék :)
2014. szept. 30. 12:15
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Bátrak, en egyel is alig bírok.
2014. szept. 30. 12:27
 8/30 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm a válaszokat mindenkinek! :) Érdekes, mert "élőben" teljesen más véleményen vannak az emberek. Már 3 gyereknél is jönnek a kedvesebbnél kedvesebb beszólások, a 4.-nél meg már jobb nem is részletezni...
2014. szept. 30. 12:27
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne tőrödj ilyennel, anyámra is azt mondták, hogy gyerekgyárós, mert 3-an vagyunk testvérek. Volt szobatársamnak 8!!! testvére van. Nah az már inkább :D
2014. szept. 30. 12:29
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez olyan természetes h 4 gyerek, mondom ezt úgy h még csak egy van. Mi 4en voltunk gyerekek de mindenki csak dicsért minket. Hogy milyen szép, jól nevelt gyerekek, anyunak mindig csak annyit mondtak h le a kalappal. Nem voltunk gazdagok de jól elvoltunk. Tisztán, rendezetten jártunk, soha semmi rosszallót nem kapott.

Te se törődj mással vagy irigy vagy annyira buta h el se tudja képzelni milyen jó is lehet ennyi gyerekkel. Anyagilag biztos nem könnyű meg lehet ítélkezni de szerintem azt nem itt kellene, más 1-2 gyerekkel is nehezebben van meg és kevésbé nem neveli mint más néha 4 gyerekkel. Igaz manapság már ritkább mert ugye olyan világot élünk h luxusnak számít ennyi gyereket vállalni.

2014. szept. 30. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!