Nektek mi az első gondolatotok, ha azt halljátok, hogy egy házaspárnak 4 gyereke van?
Nekem az h Atya eg,hogy birjak?:-):-):-):-):-)
Aztan elgodolkozom mert mi is 4en vagyunk tesok h milyen jo is az.:-):-):-):-)
Ugy gondolom aki megteheti az vallaljon.a paromnak van ketto az elozo hazassagabol.mar van egy kozos is,nincs kizarva h lesz negyedik.de azert erosen at kell gondolni...
Hogy de jó nekik. Gyerekkoromban mindig azt mondogattam, hogy nekem 4 gyerekem lesz, 2 fiú és 2 lány, hogy egyik se unatkozzon :)
Most már azon izgulok, hogy legyen legalább 1, de 2 lenne az igazi.
Nekem ez olyan természetes h 4 gyerek, mondom ezt úgy h még csak egy van. Mi 4en voltunk gyerekek de mindenki csak dicsért minket. Hogy milyen szép, jól nevelt gyerekek, anyunak mindig csak annyit mondtak h le a kalappal. Nem voltunk gazdagok de jól elvoltunk. Tisztán, rendezetten jártunk, soha semmi rosszallót nem kapott.
Te se törődj mással vagy irigy vagy annyira buta h el se tudja képzelni milyen jó is lehet ennyi gyerekkel. Anyagilag biztos nem könnyű meg lehet ítélkezni de szerintem azt nem itt kellene, más 1-2 gyerekkel is nehezebben van meg és kevésbé nem neveli mint más néha 4 gyerekkel. Igaz manapság már ritkább mert ugye olyan világot élünk h luxusnak számít ennyi gyereket vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!