Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 17 éves lány összejön egy 24 éves, jól szitulált férfivel, mi az első gondolatotok?
Figyelt kérdés
A lány nem amolyan pióca típus, csak tényleg szeretik egymást.
Kívülállóként nem tudom hogy nézhet ki a kapcsolatunk.
2014. szept. 18. 21:58
2/6 anonim válasza:
én arra gondolok, hogy én is szívesen tartanék el egy 17 éves lányt, hiszen megvan hozzá az elegendő jövedelmem. Csak még nem találtam megfelelő lányt ehhez.
23F
4/6 anonim válasza:
Legyenek boldogak. L
Legnagyobb korkülönbségű kapcsolat, amiről tudok 22F, 14L. A lány érett és normális és boldogok együtt.
5/6 anonim válasza:
Nem gáz most sem, 2-3 év múlva pedig egyenesen természetes lesz:)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!