Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha érzelmileg nulla vagyok és azt se tudom, hogy mit akarok tőle?
"Azt javasolta, hogy keressem meg a lányt, mert aki ennyire szereti, arra idővel felfigyelnek."
Tipikus kétszínű női tanács, ez így kéne hogy legyen és ezt tudják ők is, de egyik se hiszi el, csak szeretik mondogatni mert akkor úgy fekszenek le hogy azt hiszik jó emberek.
"de én már nem akarok vele kapcsolatot ezek után"
Mért nem, tök hülye vagy? Ha eltudod gáncsolni a bűntudata miatta akkor hajrá, ha te nem teszed meg akkor más megfogja akkor meg majd nézegetheted facebookon hogy mit hagytál ki.
"Viszont amióta szóba álltunk megint, azóta újra van életkedvem"
Ez annyira egyszerű mint amilyennek hangzik, megerősítette benned hogy kompetens vagy. Szimpla egó. Örülj neki, de ne vedd túl komolyan.
Amúgy mivan a másik lánnyal, akivel kamatyoltál? Nem érdekel amúgy de ha ő biztos neked akkor ne dobd már el, hanem kamatyolj vele tovább, régi lányt meg felejtsd el, meg van mindened, nem kell hogy hazárdírozz többé.
Lehet, hogy egy ideált kergettél, és ahogy kezded megismerni rájössz, hogy ő nem is olyan.
Voltam már hasonló helyzetben. (Nagy szerelem, lekoptatott, nem tettem túl magam rajta úgy igazán soha, aztán felkeresett. Nem tudtam mit akarok.) De nekem a barátaim azt mondták, hogy vágjak bele, mert megbánom, ha nem. Talán neked is ez kéne. Próba szerencse. Csak óvatosan.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!