Annyira nincs életkedvem hogy öngyilkos akarok lenni, egy nagy nulla vagyok. Mit csinálhatnék?
Figyelt kérdés
Privát levelekből nem kérek. Depressziós vagyok, nincs életkedvem. A pasik is csak átvernek, kihasználnak. Engem még egy pasi sem szeretett. Csendes, visszahúzódó, és nem társasági ember vagyok. A kedvességem nem jelent senkinek semmit. Nincs munkahelyem, nincs diplomám.2014. máj. 12. 14:20
1/20 anonim válasza:
Hogy tudna akárki is segíteni mikor nem kérsz semmiből??
2/20 anonim válasza:
Miért nem kérsz privát leveleket?
3/20 anonim válasza:
Nem vagy egyedül ezzel, ha ez segít. Bár kétlem, nekem sem segít, ha tudom, hogy nem vagyok egyedül.
Baráti köröd nincs? Nem nagy társaságra kell gondolni. Azokkal eljárhatnál ide oda.
4/20 anonim válasza:
Mért nem kérsz privátot?
Lehet itt megismernél egy helyes rendes srácot :)
5/20 A kérdező kommentje:
Már nincsenek barátaim. Mindegyiknek van párkapcsolata, velem nem törődnek. Kizártnak tartom hogy pont itt megismerkednék egy rendes pasival.
2014. máj. 12. 14:27
7/20 anonim válasza:
Négyes mert itt nem csak antiszociálisak vannak?
Nekem sincs senkim.
A kedves kérdező mennyi idős és honnan ír?
8/20 anonim válasza:
De inkább élsz végig depresszióba,minthogy megpróbálj találni legalább egy barátot?
Ilyenkor az utolsó szalmaszálba is bele kell kapaszkodni :)
9/20 anonim válasza:
A barátikörömben nem 1 pár van, és ugyanúgy elvagyok velük, és örülök nekik, ők meg viszont nekem, szóval az nem kizáró ok, hogy ha nekik van párkapcsolatuk, neked meg nincs.
10/20 anonim válasza:
"Kizártnak tartom hogy pont itt megismerkednék egy rendes pasival."
Bizony, ez önbeteljesítő jóslat. Nem fogsz megismerkedni rendes pasival, ha kizártnak tartod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!