Mit csináljak, hogyha annyira szeretek egy fiút, hogy öngyilkos akarok lenni?
Figyelt kérdés
Mert tudom, ogy nem jöhetünk össze.2013. szept. 9. 15:49
1/16 anonim válasza:
Csak egy hisztis lotyó vagy semmi több.
2/16 anonim válasza:
Akkor légy öngyilkos. :S
Ekkora hülyeséget. Megölöm magam mert nem lehet az enyém. :S Ő is ugyanolyan büdöset kullant mint más. Idealizáltál egy képet és nem tudod elengedni.
És miért is nem működhet?
Ha értelmes okai vannak akkor keress mást. Tuti van. Csak ne hozzá hasonlítsd.
3/16 anonim válasza:
Menj alkonyatot olvasni, úgy hallottam, hogy azt szeretik a hozzád hasonlók.
5/16 anonim válasza:
"Mit csináljak, hogyha annyira szeretek egy fiút, hogy öngyilkos akarok lenni"
mi köze a szeretettnek ahhoz hogy öngyilkos akarsz lenni ?
ez a kettő mégis hogy fér össze ?
az egy dolog hogy szereted.. a másik hogy fiatal vagy és nem tudod felfogni hogy nem minden lehet a tiéd vagy mindenki .. ebbe bele kell törődni majd idővel rájössz ettől sokkal nagyobb bajai is vannak az embereknek ezt hidd el nekem.
7/16 A. Bundy válasza:
neked meg mi a f* sz bajod van, te úr isten komolyan ilyen hülyeség miatt lennél öngyilkos mint a "szerelem"? hagyd a p* csába és vegyél helyette egy háziállatot mondjuk papagájt az menő, vagy gekkót az se rossz.
8/16 anonim válasza:
aki mondogatja,hogy öngyilkos lesz,az nem meri megtenni..meg sztem nem ér annyit egy fiú sem..úgy is találsz másikat. F
9/16 anonim válasza:
Tedd fel magadnak a kérdést hogy mit fogsz vele elérni? ha elég ügyes vagy akkor belehalsz és nincs gondod többé semmire persze utána esetleg a szüleid is követnek. És lófaszt nem értél el. Ha meg nem sikerül akkor mehetsz zárt osztályra és utána meg megszopod a maradék életed magyarul megint nem értél el semmit problem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!