Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, hogyha annyira...

Mit csináljak, hogyha annyira szeretek egy fiút, hogy öngyilkos akarok lenni?

Figyelt kérdés
Mert tudom, ogy nem jöhetünk össze.
2013. szept. 9. 15:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Aki komolyan gondolja, az nem beszél róla.
2013. szept. 9. 16:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Jaj drágám, biztos nincs jobb dolgod, csak a suliban ülsz, meg nyavalyogsz a neten, meg nem mozdulnál, nem dolgozol, szülők tartanak el, te meg úgy csinálsz mintha a világ terhe nyomná kicsi válladat. Hát tudd meg: NEM.

És amúgy is csak mártírkodsz, hogy RÁD FIGYELJENEK.

2013. szept. 9. 16:49
 13/16 anonim ***** válasza:

olyan jó fejek vagytok, így látatlanba bele sem gondoltok, hogy lehet, hogy meg fogja tenni, főleg ilyen kommentek után..

nekem anno a húgom kiírt egy ilyen kérdést, csak nem szerelmi bánat miatt, őt is oltották össze-vissza, és a végén csak megkísérelte, Istennek hála, hogy nem halt meg, pedig rengeteg gyógyszert bevett..

úgyhogy a helyetekben vissza tartanám a mocskolódást, nehogy azzal kelljen szembesülnötök egyszer, hogy ti is részesei voltatok valakinek a halálának..

mert így azok vagytok mondhattok bármit..

kérdezőnek: ne legyél öngyilkos, tényleg nem éri meg, én is tudom, hogy milyen a kínzó reménytelen szerelem, hidd el, hogy egyszer, lehet, hogy nagyon sok időbe fog telni, de el fogod tudni felejteni, addig pedig sokat tanulhatsz magadról, az érzelmeidről..fejlődhetsz..próbáld meg a pozitív oldalról nézni a dolgokat..

amúgy meg az igaz, hogyha szereted Őt tényleg, akkor nem ölöd meg magad miatta, mert az nem szeretet, hogyha örökkön át tartó lelkiismeret furdalást és szenvedést okozol neki ezzel..:( ne bántsd Őt ezzel, a te érzéseidről Ő nem tehet..

kitartást Neked

2013. szept. 9. 17:45
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: köszönöm szépen! Ilyen válasz reményében írtam ki a kérdést, tényleg köszönöm!
2013. szept. 9. 17:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Talán jobban oda kellett volna figyelnetek a tesódra....

Kérdező te meg gondolj bele, hogy mennyit kaptál már életedben, és mennyit adtál belőle vissza? Ha öngyilkos lennél, csak hatalmas fájdalmat okoznál rengeteg embernek. Ezt jobb ha nem sz--rod le.

2013. szept. 9. 18:01
 16/16 anonim ***** válasza:

"úgyhogy a helyetekben vissza tartanám a mocskolódást, nehogy azzal kelljen szembesülnötök egyszer, hogy ti is részesei voltatok valakinek a halálának.."

Mosolygok a naivitásodon, ha komolyan azt hiszed még mindig, hogy egy öngyilkosságért másokat felelőssé lehet tenni.

Sajnállak is, mert ezek szerint te még mindig egy érzelmileg zsarolható, sakkban tartható ember lehetsz. Ez már egy igazi probléma, sokkal nagyobb, mint pl. a kérdező nyűgje.

Aki öngyilkos akar lenni, az nem próbálgatja és bogyókat hamizgat úgy, hogy biztosan meg tudják menteni, hanem megteszi, és kész. Baromi egyszerű olyan szitut teremteni, hogy biztos legyen a végkimenetel. Tehát: AKINEK NEM JÖTT ÖSSZE, AZ NEM AKART MEGHALNI. Csak azt akarta, hogy figyeljenek rá, vagy így akarja elérni, amit akar.

2013. szept. 9. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!