Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, ha azért nem akarok barátnőt szerezni, mert egyik sem tudna rám férfiként felnézni 28 évesen, mert egy vasam sincsen, nulla megtakarítással (ne kérdezzétek miért)?
Félig-meddig jogos. Valóban nem valami lenyűgöző, ha közel a harminchoz még nem vitted semmire. Viszont vannak fiatal lányok, akik még nincsenek tisztában az élet dolgaival, főleg ha jó családból valók, azt se tudják mennyi egy kiló kenyér, mi az az átalánydíj, villanyszámla... nekik még megjátszhatod a nagymenő bölcsészt, aki nem béna, hanem direkt szembeszállt a fogyasztói társadalommal :D
Vannak lelkibeteg nők is, akiknek már minden mindegy, lehetsz akármilyen szerencsétlen, nincstelen, töketlen lúzer, amíg szeretettel és tisztelettel bánsz velük.
Azt javaslom, hogy a talpraesett, céltudatos nőket kerüld el, meg azokat is, akik családra vágynak (nem tudnál egy terhes nőt eltartani, ugye) de vannak még ilyen-olyan okok miatt "igénytelen" nők ezrével, őket nyugodtan megcélozhatod.
sztem hülyeség párom is tök csóró, mégis vele vagyok, és még jóval idősebb is nálad
valahogy nekem nem fontos az ilyen
ok, legyen munkád, ennyi elég
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!