Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, ha azért nem akarok barátnőt szerezni, mert egyik sem tudna rám férfiként felnézni 28 évesen, mert egy vasam sincsen, nulla megtakarítással (ne kérdezzétek miért)?
Én is 28 vagyok, szintén pasi, és jelenleg egyedülálló. Az életben nem a pénz a legfontosabb, hidd el. Nekem nincs álommelóm, elég szarul keresek, de szerencsére van egy hitelmentes 50 m2-es kis lakásom. Idén szeretnék egy autót is venni. Sajna ez azzal jár, h nagyon sok mindenről lemondok az életben, spórolok ahol tudok. Viszont annyira átestem a ló túloldalára az anyagiak terén, h már én is ott tartok egy ideje, h azért nem szeretnék barátnőt, mert én is úgy látom, mint te, h meg kell felelni nekik, anyagilag jól kell állni, kell nekik az egzisztencia. Pedig nem...
Nagyon sok csaj van akinek tényleg nem számít a pénz. Csak keresni kell, és változtatni ezen a felfogásodon, mielőtt még te is átlendülsz azon a bizonyos lovon. Ne kövesd el azt a hibát, mint én. Mindig volt és lesz is olyan nő, akinek csak a pénz kell, de meg kell találni a megfelelőt, és lehet, h sok visszautasítást kapsz addig, de nem szabad feladni. :) Van munkád, van tető a fejed felett... Sokaknak nincs vagy ez, vagy az.
Van egy saját autód, fizeted a törlesztőt, akkor annyira még sem vagy lecsúszva. Mellette még fizeted az albit, a rezsit, a kaját. Ezekből ítélve nem kereshetsz rosszul sem. Ezek után én nem sajnálkoznék, elvégre szinte mindened megvan.
Nézd azt az oldalát, h ha összejössz egy csajjal, tudtok felezni majd sok mindent vele, akkor már azért Te is tudsz félretenni.
De ehhez tényleg változtatni kell először fejben. Mindig van olyan ember, akinek te kellesz. És ennyi a lényeg, csak meg kell találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!