Biológiai szempontból hány éves korban a legideálisabb egy férfinak a gyerekvállalás? Értelmes válaszokat legyetek oly szívesek.! Köszi.
Természetesen szíved joga eldönteni, mit akarsz. Illetve SZÍVETEK joga, hiszen ennek egy közös döntésnek kell(ene) lennie.
Én személy szerint inkább megvárnám, amíg rendeződnek a dolgok. Te magad írod, hogy mind anyagilag, mind a kapcsolatotokban vannak gondok, ami hidd el, sokkal nagyobb kárt okozhat a babátokban, mint néhány év várakozás. Nyilván te is utánanéztél (én az előbb megtettem), hogy mondjuk a Down-kór vagy az autizmus kockázata pár év alatt nem nő számottevően. És persze a statisztikákat se lehet ráhúzni mindenkire. Nekem például a Down-kór kockázata 1:33000(!)-re jött ki, pedig 24 éves vagyok. De van ismerősöm, aki 20 évesen szült beteg babát, és olyan is, aki 45 évesen egészségeset. A statisztika nem minden. Persze mindannyian egészséges gyereket szeretnénk. Csak a dolgok itt nem érnek véget, egy gyereket ezt követően fel is kell nevelni, lehetőség szerint rendezett körülmények között. Ami ugyebár visszavezet ahhoz, hogy a fent említett dolgokat előbb rendezni kell.
Abszolút megértem, hogy gyereket szeretnél, én is szerettem volna már évekkel ezelőtt. Hosszú évek óta együtt vagyunk, a férjem idősebb, ő készen állt volna. De nem bánom, hogy vártunk egy kicsit, elvégeztem az egyetemet, kaptam egy jó állást, ahová visszavárnak, közben a férjem is talált jobb munkahelyet. Lehúztunk még pár évet egymás mellett, ami bizonyította, hogy továbbra is jó párost alkotunk. A napokban születik az első babánk és így teljesen nyugodt vagyok, hogy minden rendben lesz.
Kérlek gondold át ezt, aztán üljetek le ti ketten és beszéljétek meg a dolgot.
27-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!