Biológiai szempontból hány éves korban a legideálisabb egy férfinak a gyerekvállalás? Értelmes válaszokat legyetek oly szívesek.! Köszi.
Én most minden bántás nélkül mondom, hogy inkább még várjatok vele egy kicsit. A párod még korántsem idős, semmi baja nem lesz a babának, ha egy kicsit később vállaljátok. Te is fiatal vagy még, ha mondjuk 2 év múlva szülsz, akkor is bőven belefér még akár több is 30 éves korodig, ha mindenképpen csak addig akarsz szülni.
Viszont a tudatos gyerekvállalásnak szerintem elengedhetetlen feltétele a biztos kapcsolat a szülők részéről és a megfelelő anyagi körülmények. Jobb most tisztázni, hogy képesek vagytok-e helyrerázni a kapcsolatotokat, vagy érdemes inkább külön utat választani. Addig találhatsz munkát, 1 év után jár a TGYÁS és a GYED, nem csak a GYES, ami nagyon nem mindegy. És persze lesz hová visszamenni, ha nagyobb lesz a gyerek.
Ha olyan jónak tartod magad akkor ez mi kérdező?? :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ja, hogy ezért nem akar a palid gyereket :
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-ka..
Nem gondolod kérdező h neked odabent gondok vannak a fejedben? Komoly segítségre szorulsz! Kezeltesd magad. :)
07:22 és 07:26 miért kell keverni a szezont a fazonnal ??? Milyen gyerekesek vagytok. :) :) :)
23:31 Semmi joogod és okod ezt mondani! 21:40 Ezzel egyáltalán nem értek egyet: "Én most minden bántás nélkül mondom, hogy inkább még várjatok vele egy kicsit. A párod még korántsem idős, semmi baja nem lesz a babának, ha egy kicsit később vállaljátok. Te is fiatal vagy még, ha mondjuk 2 év múlva szülsz, akkor is bőven belefér még akár több is 30 éves korodig, ha mindenképpen csak addig akarsz szülni. " És ezzel viszont igen,és ezt én is tudtam.. : " 1 év után jár a TGYÁS és a GYED, nem csak a GYES, ami nagyon nem mindegy. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!