Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Biológiai szempontból hány...

Különlegescsajszi kérdése:

Biológiai szempontból hány éves korban a legideálisabb egy férfinak a gyerekvállalás? Értelmes válaszokat legyetek oly szívesek.! Köszi.

Figyelt kérdés
párom 33 éves,én pedig 23 . És egyre jobban érzem,hogy jó lenne már baba,a párom korából is kifolyólag,és valahol van egy félszem,méghozzá hogy minél jobban telik az idő,annál kevesebb lesz rá az esély,hogy egészséges legyen a gyerek,mert a párom már harminc felett van! Félek,hogy autista lesz meg ilyenek.. Ő nem tudom hogy van ezzel a témával,de nem is merem neki felhozni,mert az anyagiak is,meg szerintem nem is úgy vagyunk,mintha már jöhetne is a baba.. :(
2014. szept. 24. 17:42
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
40 felett már a férfiakat is vizsgálják ám,tehát igazából 40 éves korig a nőknek meg 20-30 éves között nagyon max 35 éves korig.
2014. szept. 24. 18:58
 22/32 anonim ***** válasza:
16%
Kedves Kérdező! Én 24 éves vagyok, a párom 35. Ő már igencsak megérett az apa szerepre, én pedig mindig is fiatalon szerettem volna anyuka lenni, úgyhogy nemrégiben elkezdtük próbálkozni. 2-3 sikertelen hónap után bennem is fölmerült, hogy mi van ha apa kicsit idős már, de aztán utána olvastam, nem kéne, hogy különösebb gondot jelentsen. Hajrá :)
2014. szept. 24. 18:59
 23/32 A kérdező kommentje:
Na,úgy látom vannak értelmes válaszólók is..! 18:58 Hát igen,vizsgálni is kell,meg kell előzni a bajt.!!. Nem a semmiért vannak a sejtek is,azok is megöregednek az emberrel együtt,mindennek meg van a maga helye.! igen,szerintem is a 23-30,de én meg mondtam,hogy nem kockáztatok,(és szerintem nem is kerül Rá sor:D ) még akkor sem,ha soha nem lesz saját gyerekem egy sem!!!.
2014. szept. 24. 19:08
 24/32 A kérdező kommentje:
18:59 igen,én is a fiatalon szülés híve vagyok,és szerintem semmivel nem jobb később szülni,és szerintem nincs is értelme.! Igen,akkor jól írták,nem is idős még a 35 sem.! Hát kinél hogy alakul,hány éves korra.. De az a lényeg,amit az ember szeretne,mert azt el lehet kerülni,hogy bánjunk dolgokat,és ne akkor történjenek dolgok,amikor már későnek tartjuk,és aztán már bánjuk csak ehhez mi is kellünk,jobban mi emberek.
2014. szept. 24. 19:14
 25/32 anonim ***** válasza:
Feltüntetted te saját magad annak :)
2014. szept. 24. 19:33
 26/32 anonim ***** válasza:
Kérdező! Te inkább ne szülj gyereket. MÉG ne!
2014. szept. 24. 20:31
 27/32 anonim ***** válasza:

Én most minden bántás nélkül mondom, hogy inkább még várjatok vele egy kicsit. A párod még korántsem idős, semmi baja nem lesz a babának, ha egy kicsit később vállaljátok. Te is fiatal vagy még, ha mondjuk 2 év múlva szülsz, akkor is bőven belefér még akár több is 30 éves korodig, ha mindenképpen csak addig akarsz szülni.

Viszont a tudatos gyerekvállalásnak szerintem elengedhetetlen feltétele a biztos kapcsolat a szülők részéről és a megfelelő anyagi körülmények. Jobb most tisztázni, hogy képesek vagytok-e helyrerázni a kapcsolatotokat, vagy érdemes inkább külön utat választani. Addig találhatsz munkát, 1 év után jár a TGYÁS és a GYED, nem csak a GYES, ami nagyon nem mindegy. És persze lesz hová visszamenni, ha nagyobb lesz a gyerek.

2014. szept. 24. 21:40
 28/32 anonim ***** válasza:

Ha olyan jónak tartod magad akkor ez mi kérdező?? :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2014. szept. 25. 07:22
 29/32 anonim ***** válasza:

Ja, hogy ezért nem akar a palid gyereket :

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-ka..

Nem gondolod kérdező h neked odabent gondok vannak a fejedben? Komoly segítségre szorulsz! Kezeltesd magad. :)

2014. szept. 25. 07:26
 30/32 A kérdező kommentje:

07:22 és 07:26 miért kell keverni a szezont a fazonnal ??? Milyen gyerekesek vagytok. :) :) :)

23:31 Semmi joogod és okod ezt mondani! 21:40 Ezzel egyáltalán nem értek egyet: "Én most minden bántás nélkül mondom, hogy inkább még várjatok vele egy kicsit. A párod még korántsem idős, semmi baja nem lesz a babának, ha egy kicsit később vállaljátok. Te is fiatal vagy még, ha mondjuk 2 év múlva szülsz, akkor is bőven belefér még akár több is 30 éves korodig, ha mindenképpen csak addig akarsz szülni. " És ezzel viszont igen,és ezt én is tudtam.. : " 1 év után jár a TGYÁS és a GYED, nem csak a GYES, ami nagyon nem mindegy. "

2014. szept. 25. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!