Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Biológiai szempontból hány...

Különlegescsajszi kérdése:

Biológiai szempontból hány éves korban a legideálisabb egy férfinak a gyerekvállalás? Értelmes válaszokat legyetek oly szívesek.! Köszi.

Figyelt kérdés
párom 33 éves,én pedig 23 . És egyre jobban érzem,hogy jó lenne már baba,a párom korából is kifolyólag,és valahol van egy félszem,méghozzá hogy minél jobban telik az idő,annál kevesebb lesz rá az esély,hogy egészséges legyen a gyerek,mert a párom már harminc felett van! Félek,hogy autista lesz meg ilyenek.. Ő nem tudom hogy van ezzel a témával,de nem is merem neki felhozni,mert az anyagiak is,meg szerintem nem is úgy vagyunk,mintha már jöhetne is a baba.. :(
2014. szept. 24. 17:42
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
79%

azért egy 33 éves férfi még messze nem öreg

beteg gyerek leginkább olyankor születik ha nő koros az első gyerek szülésénél

2014. szept. 24. 17:44
 2/32 anonim ***** válasza:
75%
Ha ezt nem tudod megbeszelni a paroddal,akkor nalatok komoly gondok lehetnek.Egeszseges,fiatal szülöknek is lehet beteg gyereke.
2014. szept. 24. 17:46
 3/32 anonim ***** válasza:
91%

Azért 33évesen még végképp nem öreg. Még 4 év múlva sem. Mindenkinek más a meglátása mikor jó a gyerekvállalás, ha te bevállaltad h egy 10 évvel idősebbel jöttél össze ezzel is számolnod kell. De az h ezt nem tudod vele megbeszélni elég gáz. Nem tudom elképzelni, hogy egy egészséges kapcsolatban ahol a felek beszélgetnek ilyen ne kerüljön szóba.

Miért kell félni ilyet megbeszélni? Amit gondolsz állj elé és mond el neki. Felesleges itt a vélemények mert mindenkinek más jelent az idős. És szerintem te meg fiatal vagy.

2014. szept. 24. 17:50
 4/32 A kérdező kommentje:

hát gondolom

Nagy kő esett le a szívemről.. !!

Az alapvető probléma talán az,hogy akarok valamit,és sok bennem a félsz,no meg amit leírtam fentebb...:/ Meg a kapcsolatunks em oylan,de ezt most hagyjuk,bár az még LEHET javulhat.. Mert most úgy elvagyunk,meg mindent megvsz/megad nekem,biztos szeret valamilyen szinten.!!. Egyébként 4 éve vagyunk együtt,meg az is zavar,hogy még nincs munkaviszonyom,mert 3 évig egyszerűen nem kaptam munkát. .. !! -.- Így ez betett.. !! Úgyhogy vannak oylan dolgok,amik mintha akadályt jelentenének ebben.. Pedig csak a páromtól szeretnék gyereket,és ez mindig is így volt nálam !!!! meg volt már olyan,hogy ultimátumot adtam neki,hogy ha 2015 be vagy 2016-ba nem lesz legalább gyerekünk,(mert amúgy együtt is élünk,de nem vagyunk házasok) akkor végeztem vele,mármint otthagyom. Mert ő sokszor kijelentette,hogy 'soha' nem akar gyereket. Mondjuk ezt nem értem,mert ez önzőség. De nektek a magánéletemmel nem kell foglalkoznotok,most inkább a többire ragáljatok,mert ha a magánéletemre reagáltok,akkor aztán kapok olyan válaszokat hogy..

2014. szept. 24. 17:52
 5/32 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezt a megbeszélés dolgot.. Ez onnét is "lámpalázt" jelent nekem,hogy még soha nem volt gyerekem,és persze még soha nem is beszéltem konkrétan róla.! A másik meg az,hogy miért lenne fiatal ?? Jó,korilag fiatal vagyok,de babavállalás szempontjából tuti nem,sőt! Vannak nálam fiatalabb anyukák is.!!.
2014. szept. 24. 17:54
 6/32 anonim ***** válasza:
90%
de ha kijelentette, hogy nem akar...akkor kár a korokon gondolkodni..ha nem akar, nem lesz sose
2014. szept. 24. 18:01
 7/32 anonim ***** válasza:
92%

1. Te magad mondod, hogy soha nem dolgoztál és jelenleg sem. Akkor minek akarsz vagyis mire akarsz szülni?

2. Szerinted másnak volt előtte gyereke mielőtt megszülte az elsőt? :D Nekem se volt. :D

3. Olyan szempontból vagy fiatal, hogy a pároddal képtelen vagy egy ilyet megbeszélni, főleg ez h sarokba állítottad h te mikor akarsz gyereket. Gondolom ő látja azt h se munkád, semmid, és erre ő se akar. Ez érthető nem? Nincs mit meglepődni.

Az meg h kijelentette azt is h ő egyáltalán nem akar gyereket, vele kellene tisztáznod. Mert ha valóban így van még tudsz dönteni és lépni ha akarsz. Vagy elfogadod ami van.

2014. szept. 24. 18:04
 8/32 A kérdező kommentje:
És én azt is váltig kijelentettem,hogy harminc felett már tuti nem fogok szülni !! És ezzel mindig is így leszek !!! Meg amúgy is,egy nőnek 20 és 30 éves kor között a legideálisabb a gyerekvállalás,és mondok még valamit.. Én már a páromat elég idősnek tartom a gyerekvállalásra,pláne hogy első gyerek lenne.. -Mármint közös,azt nem tudom,hogy van-e neki mástól ...
2014. szept. 24. 18:16
 9/32 anonim ***** válasza:
93%

Drágaságos különlegescsajszika te édesanyukádat minősítsd azzal a mocskos száddal. Okés?

IDÉZLEK: "még nincs munkaviszonyom,mert 3 évig egyszerűen nem kaptam munkát. .. !!" Először olvasd el mit írsz! Okés? Mit pattogsz? Egy kis csitri vagy még, csodálkozol miért nem akar tőled gyereket? Ilyen idegbetegnek én se csinálnék. :D

Ahogyan itt is megnyilvánultál varázslatos. Végképp nem vagy érett az anyaságra. Egy minősíthetetlen embernek tartalak. És kicsit vegyél vissza abból a hatalmas arcocskádból. Menj aludj még rá párat. :)

2014. szept. 24. 18:21
 10/32 anonim ***** válasza:
58%

Senki nem mondta h nem elég idős a gyerekvállalásra. Én 28 évesen szülöm majd most a második gyerekemet a férjem 30 lesz! De a te esetedben nem is akar egyáltalán. Ezt fogd fel. Ha valaki nem akar gyereket nem akar, vagy megoldod vele vagy hagyod a fenébe. Ezt fogd fel mert ha nem megy akkor régen rossz.

Hidd el senki nem akar 30 felett szülni, de mégis sokaknak úgy hozza az élet. Túl nagy terveid vannak, csak bele ne fulladj majd.

2014. szept. 24. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!