Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Biológiai szempontból hány...

Különlegescsajszi kérdése:

Biológiai szempontból hány éves korban a legideálisabb egy férfinak a gyerekvállalás? Értelmes válaszokat legyetek oly szívesek.! Köszi.

Figyelt kérdés
párom 33 éves,én pedig 23 . És egyre jobban érzem,hogy jó lenne már baba,a párom korából is kifolyólag,és valahol van egy félszem,méghozzá hogy minél jobban telik az idő,annál kevesebb lesz rá az esély,hogy egészséges legyen a gyerek,mert a párom már harminc felett van! Félek,hogy autista lesz meg ilyenek.. Ő nem tudom hogy van ezzel a témával,de nem is merem neki felhozni,mert az anyagiak is,meg szerintem nem is úgy vagyunk,mintha már jöhetne is a baba.. :(
2014. szept. 24. 17:42
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Én csak az igazat írtam le , és "védekeztem" a hülye válaszaiddal szemben,amiben bevallom neked,hogy egyetlen egy pontját sem láttam igazságosnak,és elolvasása után offoltam is!:) Azért meg,hogy 3 évig sajnos nem tudtam elállni dolgozni,mert egy semmirekellő városban élek és valljuk be,hogy egy mitsemérő szakmám is van,-de ez most nem is olyan lényeges-, arról nem tehetek,én mindig mentem munkát keresni !! És ne keverd a beszédstílusomat feléd azzal,hogy a párom akar-e tőlem gyereket vagy sem,mert ez a beszédemnek ahhoz semmi köze,a beszédem a válaszodtól függött anyukám.!!. Na tőled el is köszönök,menj nézni a "Micimackó fogat mos" estimeséjét,az való Neked. :D
2014. szept. 24. 18:27
 12/32 A kérdező kommentje:
18:23 Ne aggódj ídess nem fogok,én túl sokat érek. De nem is kell,hogy válaszoljatok. Ennyi a válaszokból ítélve is pont elég. Mennyi idióta van...
2014. szept. 24. 18:28
 13/32 anonim ***** válasza:
57%

Az ébn párom 40 éves, szegény papai, kap egy babát :)

Nem öreg még 33 évesen, ne izgulj!

2014. szept. 24. 18:33
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Mérhetetlenül primitív vagy és csodálkozol azon, hogy nem akar tőled gyereket? Ilyen Hisztigéptől és butától én se akarnék. :) Látom az esti mesékkel tisztában vagy. Vajon honnan?

Fáj az igazság és csak így tudsz "védekezni"? Van ez így. Lehet nagy az arcod, és próbálhatsz itt vagánykodni attól senki maradsz.

Te magad írtad h 3 éve nincs munkád, egy szóval se írtad, hogy azóta már van. Talán tanulj meg írni és fogalmazni. A trágárság már megy, de okosodni se ártana cseppet. :) A neved találó mert még egy ilyen buta nőt mint te ritkán hord a hátán a világ. ;)

15/32 anonim ***** válasza:
74%
"Mennyi idióta van..." Volt kinek megszólalnia :D
 16/32 anonim ***** válasza:
83%
Az önkormányzatnál mit csinálsz? Kirendeltek utcát seperni?? :D Ennyi ésszel és stílussal kb annyit bízhattak rád :D
2014. szept. 24. 18:36
 17/32 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, te nem vagy normális. Amiket te magad írsz arra reagálnak és még neked áll feljebb? Szánalmas vagy.
2014. szept. 24. 18:40
 18/32 A kérdező kommentje:

18:33 Egy cseppet sem érdekel a gyalázkodásod,azzal nem is foglalkozom! :)

Azért vagyok tisztában,mert talán nekem volt gyerekkorom?!! :-P Na ?? Vigyázz mit írsz!Tudod gondolkodni kellene,én már amúgy is leírtam sokat magamról/magunkról,nehogy azt is írnom kelljen már.. Meg amúgy is,nem gondolta a kedves válaszoló,hogy azóta már akadhatott .. ?? És még egyszer: Lek.kálom a beszóládaidat,arra totál felesleges reagálnom,nem fogok lesüllyedni a szintedre,már úgyis megírtam nyugodt szívvel amit akartam.. :) Hali.

2014. szept. 24. 18:44
 19/32 A kérdező kommentje:
18:33, 18:40 Ne legyetek már ennyire hugyagyúak:D, úgysem fogom visszaszólni,azért annyira okos vagyok! Okos enged,szamár szenved! :) és 18:36 látod,még ehhez is IQ - vagy,hogy csak az utcaseprés jut az eszedbe,mert ha annyira okos lennél legalább sejtenéd,hogy nem csak az van ,mivel van Mezőgazdaság is, és nagyon sokan dolgoznak benne.. És nem parkgondozó vagyok,ha még erre jukadnál ki,nem adom meg azt az örömöt,hogy hülyének tüntess fel,ezzel szemben semmi esélyed és a többinek sem.. :) :) !!
2014. szept. 24. 18:49
 20/32 A kérdező kommentje:
*lyukadnál * bocsi.
2014. szept. 24. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!