Piroska és a farkas kérdése:
Kinek milyen volt a szüés utáni első menstruáció?
Figyelt kérdés
Elsősorban az érdekelne, hogy mennyire volt "váratlan". Kislányom már 5 hónapos, anyatejes. Időnként 2 mindjárt megjön" rzésem van pár napig, aztán ez szépen el is múlik, anélkül, hogy megjönne. Ez ilyen "emlékszik a testem" dolog? Csakmert a váandósság első 3 hónapjában is volt ilyen, abban az időben amikor egyébként meg kellett volna jönnie, h voltak tünetek, aztán persze nem jött meg. A dolog csak azért érdekel, mert nem tudom, hogy mikor lesz az amikor tényleg megjön, mindennap úgy megyek ki sétáni, h készítek be betétet az aktuális táskába, és bennem van a félsz, h mi van, ha egyszer hirtelen jön meg? Mondjuk sétálpk, és hipphopp. Nem tudok a városunkban olyan helyet, ahol akkora a mellékhelyiség, h beférne a babakocsi velem-kint meg nyilván nem hagynám.... Jó, valószínű ez egy icipicit túlaggódás most, csak ne.2014. aug. 29. 14:55
1/2 anonim válasza:
Nekem erősek és görcsölősek voltak a szülés utáni vérzések kb a 3. hónapig. Bér nekem mindhárom szülés után 8 hétre jött meg.
Én azt tudnám neked ajánlani, hogy vegyél fel hosszu, sötét szinü felsőket, ugy nem fog látszani, ha esetleg gebasz van :)
2/2 anonim válasza:
Szülés után 5 hétig volt gyermekágyi vérzés . 1 hét szünet aztán megjött . Azóta is megvan 10 hós a babàm 7 hónapig szopizott . Nem gorcsolok semmi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!