Nektek milyen volt a szülés utáni elsö menstruáció? (bővebben lent)
Május 24én szültem, szülés után 7. hétre megjött, de nagyon erősen, utánna augusztus végén "jött meg" de épphogy egy minimális véres folyás volt. Ez normális? MEnnyi idő amire beáll rendesen? Szoptatom a kisfiam (gondolom ez is befolyásolhatja)
(elnézést, hogy így fejeztem ki magam, de az elsö baba és fogalmam sincs mi a normális ilyenkor)
Nekem 8 hét után jött meg először, iszonyat sok volt, majdnem, mint szülés után.
A következő 3 menstruációm ugyanilyen rettentő erős volt, majd most a legutolsó már olyan normál mennyiség volt, mint terhesség előtt, pedig a mai napig szoptatok.
Szerintem ez mindenkinél más, örülj, hogy nem ömlik belőled.
Szia! Nekem szoptatás mellett majdnem 3 hónappal a szülés után jött meg,5 egymást követő hónapban (a szokásosnál hosszabb ciklushossz volt,és nagyon minimális),majd a 6. hónapban "rendesen" (mennyiségileg is,ciklus is a régi hosszúságú volt-még vannak szopik,de már hozzá táplált baba)
Amíg szoptatsz,elő fordul hogy hónapokig is kimarad,vagy két havonta jön meg,a mennyisége sem a szokásos,hanem hol kevesebb,hol több. Ez tejesen okés. A szopik abba hagyása után fél év mire rendeződnie kell a menstruációnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!