Szülés utáni első menstruáció?
Figyelt kérdés
3,5 hónapos a kislányom,szoptatom.9 nappal ezelőtt megjött a menstruációm,és azóta is tart.Ugyanolyan erős,mint az első napon.Ez normális?Nem görcsölök,nincsenek fájdalmaim,de iszonyat erős a vérzés.Terhesség előtt 4 napig tartott,3-4. nap már csak pecsételő volt.2014. febr. 6. 13:19
1/2 anonim válasza:
Nekem is az szülés utáni első elég hosszú és erős volt, de szerintem a 9 nap már akkor is túl sok, főleg ha erős a vérzés is. Szerintem menj el orvoshoz.
2/2 anonim válasza:
Nekem májusban született a fiam, még szoptatom, egyszer megjött októberben és egyszer decemberben, tehát összefüggéstelenül, de mindkettő előtt nagyon durva és fájdalmas peteérésem volt, a vérzés pedig nekem is tovább tartott és jóval erősebb volt, mint korábban. Nekem is 7 napig tartott (a tampon ellenére) a korábbi 4-5 helyett, de a 9 nap tényleg soknak hangzik. :| Szerintem ha holnapra nem rendeződik menj el orvoshoz, nehogy hétvégén kelljen ügyeletet keresni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!