Császár után, első menstruáció, tampon?
Sziasztok! 6 hete, 15 óra vajúdás után végül császárral született meg a kisfiam, téraránytalanság miatt. Az orvos többször is tágított kézzel, ami nagyon fájdalmas volt.
Két napja megjött a havim. Azt olvastam, hogy már az elsőnél is lehet tampont használni, és mivel én mindig is gyűlöltem a betétet, ezért tegnap kipróbáltam a tampont. Kicsit kellemetlen volt felhelyezni, de sikerült, utána néha éreztem, hogy "Ott van"...viszont mikor kivettem, az még kellemetlenebb volt, és utána újat felhelyezni képtelen voltam, mert mintha "égett" volna belül a bőröm. :S Mással is volt így? Nagyon szeretnék újra tampont használni. Lehet, hogy csak hozzá kell még újra szoknom? Pont ma töltöttem a 6 hetet, orvoshoz kontrollra csak a vérzés elmúlása után megyek, addig gondoltam itt érdeklődöm. Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia!
Engem is tágítottak kézzel, 4-szer is... :s Szörnyű volt.
Nekem is császár lett a vége, szerdán megyek a 6 hetesre, de nekem nem fájt a tampon felhelyezése. 4 héttel a műtét után jött meg.
Lehet, hogy kicsit szárazabb most a hüvelyed, mert még nem álltak helyre a hormonok.
Szia! Köszönöm a választ! :)
Nagyon remélem, hogy csak valami ilyesmi a probléma. :S A terhességem teljesen problémamentes volt, de szülés óta minden megtalál a gyógyszerallergiától a tejlázon át az ilyen-olyan fájdalmakig. :S
Lehet ma megpróbálkozom a tamponnal újra. :)
engem nem tágított az orvos, csak "sima császárom" volt. nekem is szűzlány érzésem volt az első tamponnál (5 hét után jött meg) és kifelé is fájdalmas volt. a következő vérzésnél már elhagyhattam a betétet.
tudom, hogy ilyen melegben kényelmesebb a tampon, de adj időt a szervezetednek regenerálódni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!