Mennyire normális dolog ez?
Nekem ilyen durva akkor volt, amikor pcos miatt 7 hónapra elmaradt és újra indult. A tampon mellé normál betétet használtam pluszban.
Nem maradt szülési után óriás betéted?
Bajt nem hiszem, hogy jelent, de ha ez a mennyiség a következő menzesznél is lesz, én elmennék a nődokihoz, nézzen meg.
Bocs, de ezzel a logikával a menstruációs vér sem távozik, ha tamponnal bedugod a távozás útját?
Kérdésre válaszolva, nekem is ilyen volt az első pár menzesz a szülés után. A legnagyobb tampon + a legnagyobb betét lett a megoldás.
Akkor használd a tampont, egészségedre! Én nem vagyok egyáltalán tamponellenes, pláne nem maradi.
De nekem például a szülés utáni első menzesznél olyan kisujjbegynyi nagyságú alvadt vérdarabok jöttek ki belőlem, amiket a tampon nem tud felszívni, hiszen nem arra való. A tampon csak a híg állapotú vért képes magába zárni.
Na én innen tudom, hogy jól tettem, hogy inkább hallgattam a dokira, és hagytam, hogy pucolódjak odabentről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!