Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire normális dolog ez?

Mennyire normális dolog ez?

Figyelt kérdés
Szülés utáni 1. Menszeszem van,első nap. 1 minőségi tampon nem bír ki 1óràt sem,átázok teljesen. Ma 3 nadrágom,3bugyim bánta... Másnak is volt ilyen vagy ez bajt jelent?

2012. aug. 18. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Nálam is igy volt, jó párszor eláztam. Nekem a gyógyszer, majd utána a hüvely gyűrű oldotta meg a dolgot.
2012. aug. 18. 21:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem most van meg szülés után ötödször, és most azt mondhatom hogy kb. olyan mint előtte. Az előzőek nekem is nagyon durvák voltak, pont úgy ahogy írod. Tampon max. 1 óra, éjszakai betét nappalra is, és csere állandóan.
2012. aug. 18. 22:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen durva akkor volt, amikor pcos miatt 7 hónapra elmaradt és újra indult. A tampon mellé normál betétet használtam pluszban.

Nem maradt szülési után óriás betéted?

Bajt nem hiszem, hogy jelent, de ha ez a mennyiség a következő menzesznél is lesz, én elmennék a nődokihoz, nézzen meg.

2012. aug. 18. 22:20
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
Szülés utáni első menzesznél nem is szabad tampont használni. Akkor sem, ha az jó minőségű. Hagynod kellene, hogy "pucolódj" rendesen, és használj éjszakai betétet, ami vastagabb.
2012. aug. 19. 07:16
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Ne használj tampont!!!
2012. aug. 20. 11:27
 6/10 A kérdező kommentje:
hjaaaaaaaj,most jönnek a tampon ellenes,maradi anyukák,de király!
2012. aug. 20. 14:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok maradi anyuka, ezt kikérem magamnak! De gondold el, hogy onnan tisztulni kell a dolgoknak és ha betömöd a lyukat akkor hogy fog tudni kitisztulni. Amúgy én is szoktam tampont használni, de hidd el szülés után tényleg nem jó megoldás!
2012. aug. 20. 15:09
 8/10 anonim ***** válasza:
30%

Bocs, de ezzel a logikával a menstruációs vér sem távozik, ha tamponnal bedugod a távozás útját?

Kérdésre válaszolva, nekem is ilyen volt az első pár menzesz a szülés után. A legnagyobb tampon + a legnagyobb betét lett a megoldás.

2012. aug. 20. 23:01
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát ez az utolsó válaszoló! :D ugyanolyan vér mint a menstruációs vér,hisz az is!!!! Akkor ennyi erővel soha nem szabadna tampont hasznàlbu!
2012. aug. 21. 10:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor használd a tampont, egészségedre! Én nem vagyok egyáltalán tamponellenes, pláne nem maradi.

De nekem például a szülés utáni első menzesznél olyan kisujjbegynyi nagyságú alvadt vérdarabok jöttek ki belőlem, amiket a tampon nem tud felszívni, hiszen nem arra való. A tampon csak a híg állapotú vért képes magába zárni.

Na én innen tudom, hogy jól tettem, hogy inkább hallgattam a dokira, és hagytam, hogy pucolódjak odabentről.

2012. aug. 21. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!