Szerintetek normális dolog az, hogy azért mert családi adókedvezmény érvényesítést kértem a munkáltatómnál, nekem a legalacsonyabb a bruttó bérem?
Nem értelek!
Kérted az adókedvezményt és lecsökkentették a br. béred?!
Vagy most hogy is van?!
Szerintem is ez lehet benne.
Csökkenteni nem csökkenthetik a béred! Max. emelhetik.
Az, hogy a többieknek emelték egy dolog. Ha visszamész szülésről, akkor neked is annyival fogják megemelni.
És szerinted az mennyire tisztességes, hogy azonos végzettséggel, azonos munkáért te csak azért kapj többet, mert gyereked van? Nekem ez az új adórendszer igencsak diszkriminatív.
Ja, van gyerekem-és mégis így gondolom
Igazad van kérdező.
CSALÁDI adókedvezményről van szó és nem a munkáltatónak járó juttatásról. Ugyanannyit dolgoznak mindketten és azért mert a kérdező családos, a munkáltatójának kevesebbe kerül, te meg semmit nem látsz a kedvezményből (legalábbis viszonyítva)
Mi ez, ha nem pofátlanság?!
De látom, hogy belekötni most is sikerült valakinek, mint mindig, ha valaki kérdést tesz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!