Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van olyan hogy a tampon...

Van olyan hogy a tampon egyszerűen nem megy fel?

Figyelt kérdés
Mindenhogy próbáltam felállva, guggolva mindenhogy. Feltoltam és kicsit hátradöntve ahogy kell elvileg. de hogysem sikerült. mit csináljak? holnap strandra megyünk és szeretnék fürdeni. létezik olyan eset hogy egy nőnem tud tampont használni? 16/l (most próbáltam először ki a tampont)

2013. júl. 15. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Én is így jártam,amikor először helyeztem fel.

Az a gond,hogy nem tudsz kellőképpen ellazulni.

És így reagál a szervezeted.Erőszakos behatolásként éli meg.

És így védekezik.Próbálj ellazulni amennyire csak tudsz.

Hidd el sikerülni fog.Próbálkozz még párszor.

Sok sikert! :)

24/L

2013. júl. 15. 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Nem, csak még nem sikerült rendesen feltenned.

El kellene lazítani az izmaidat.

És ha nem az erősebb napon vagy, hanem már gyengébben, akkor biztos jó száraz is a hüvelyed, ezért nem megy túl könnyen.

Én gyakorlott tamponhasználó vagyok (sok éve), de gyengébb napokon van hogy nekem is nehéz. Én sokszor a középső ujjamat használom (mert az a leghosszabb), és úgy tolom fel.

Azt is kipróbálhatod, hogy egyik lábad felteszed a kád szélére, úgy is "kényelmesen" fel lehet tenni.

Ja és minit próbálj, hátha túl nagy, amit használsz.

2013. júl. 15. 18:33
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. Bárcsak sikerülne!:)
2013. júl. 15. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Én is így jártam legelőször. Ahogy már írták, valószínűleg nem lazulsz el eléggé. Az is sokat számít, hogy tudod-e pontosan merre told. Nézd meg magad ott lent tükörrel, és először csak az ujjad dugd fel tampon nélkül. Így tudni fogod a pontos irányt. Ha kicsit rászorítasz az ujjadra azt is érezni fogod, hogy melyik izmodat kell ellazítani. Sok sikert, jó strandolást!
2013. júl. 15. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Vannak akik nem tudnak tampont használni amíg szűzek.
2013. júl. 16. 07:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Először mindenki béna. :) A többiek már leírták a tutit, fogadd meg tanácsaikat és legyél türelmes magad irányába. :)
2013. júl. 16. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!