Már annyiszor próbáltam felhelyezni a tampont, de egyszerűen nem sikerül. Ma is próbáltam már 3× ma jött meg a menzeszem szóval elég erős de akkor se. Tovább lent. (? )
Túlságosan rá vagy izgulva erre. Nyugodj meg előtte! Ne mindjárt az első napon próbáld. Nekem a második, harmadik napon a legerősebb. Várd meg a legerősebb vérzést és akkor simán fog menni. Nekem a szüzességem elvesztése után volt könnyű felhelyeznem. Persze te még ráérsz bőven, én is 18 voltam amikor elveszítettem :)
19/L
Szerintem fekve csináld, mert úgy könnyebben bemegy és jobban el tudod lazítani magad. Először csak tiszta kézzel nyúlj bele, hogy kitapasztald, hol is van ez a nyílás. Utána, ha az megvan, akkor bontsd ki a tampont. Fontos, hogy TISZTA kézzel kezdj hozzá. Fogd a zsinórt is. Addig nyomd, hogy érezz egy kis szűkülést. Na, ha érzed, akkor még tovább kell nyomnod egy kicsivel. Ha befejezted ül fel. Ha érzed, hogy benned van, akkor nyomd feljebb. A zsinórt pedig tűrd be, oda ahol neked kényelmes.
Ha kérdésed van még és nem anyuddal akarod megbeszélni, NYUGODTAN KERESS FEL. Írj nyugodtan privátba. Szívesen válaszolok és segítek. Azért majd írj egy üzenetet privátba, hogy sikerült-e?!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!