Mit csináljak anyukámmal? Már nagyon idegesít?
Kérdezd meg hány évesen csinálta ezeket...
beszélj vele róla, hogy te ezt szeretnéd...
meg fogja érteni, csak ne "hisztizz"
Smink és tampon helyett nyelvtankönyv? Mingyárt...
Amúgy meg semmi bajod nem lesz tőle, ha ilyesmikkel nem élsz. Köthetne kompromisszumot, de spec. én felnőttem smink és tampon nélkül, gimiben egyáltalán nem használtam ilyesmiket. Mégis élek. Amúgy nem értem, miért leszel menőbb ha tampont használsz, hiszen úgy sem látja senki a betetétet sem. Én szűzen nem használtam tampont.
A magassarkú tönkreteszi a lábadat,a smink meg a bőrödet.
Anyukádnak,ha jobban elgondolkodsz igaza lehet.És amúgy is,
biztos szép vagy smink nélkül is.
Amúgy,meg elég nehéz innen megállapítani,hogy anyukád miért úgy dönt ahogyan.Lehet,hogy jót akar Neked,vagy csak azért,hogy kicsesszen Veled?Nem mindegy ám.Milyen a kapcsolatod anyukáddal?
Én,sosem sminkeltem magam,magassarkút sem hordtam,és tampont is 19 évesen kezdtem használni,akkor is csak alkalmanként.Most húsz éves vagyok,sikerült felnőnöm,és még valószínűleg élni is fogok,pedig továbbra sem fogok sminkelni.
Barátom is van,és sosem szenvedtem hiányt udvarlókban.
Meg,lehet,ha körülnézel és viszonyítasz,rájössz,hogy nem is,olyan súlyos a problémád.Én 16-17 évesen azon gondolkodtam,hogy hogyan rejtsem el az előző napi verés nyomait,meg azzal,hogy,hogyan tanuljak,ha suli után(7-8 óra)még tíz órát le kell dolgozzak és egyáltalán másnap hogyan keljek fel suliba menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!