Mit csináljak vele, rohadtul idegesít?
Próbáld meg megkérdezni, hogy van e valami gondja :) Sokszor azért lesznek ilyenek az emberek, mert senki se veszi észre rajtuk hogy gondba vannak.
Ha meg csak az átlag tiniribi, akkor hagyd a fenébe! Egyszer vagy leesik neki hogy idegesítő, vagy nem ;D
16/L
Hmmm szerintem is történt vele valami rossz. Vagy talán vele is így viselkedtek a szülei.
Néha úgy érzem én is ilyen vagyok. Pedig régen nem voltam ilyen. Bár azt tegyük hozzá, hogy én próbálom nem megbántani az embereket és poénra venni az egészet de nem megy.
Én azért lettem ilyen mert nagyot csalódtam a legjobb barátomnak. Átvert és nem szeretett annyira amennyi elég lett volna a kapcsolatunk megmentéséért. Én azért szólok mindig rá vagy be neki mert annyira fáj amit velem csinált
és mégis nagyon szeretem de nem akarom szeretni!!!!
Szóval én úgy vélem, hogy ezt vagy a szüleitől vette át vagy vele is történt valami rossz. Szerintem beszélgess el vele csak úgy az ő életéről. Abból talán ki tudod következtetni, hogy miért lehet ilyen. Ha meg nagyon idegesít akkor kerüld el és próbálj ne beszélgetni vele.
Amúgy hány évesek vagytok és hányadikosok??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!