Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak anyukámmal? Már...

Mit csináljak anyukámmal? Már nagyon idegesít?

Figyelt kérdés
16 (mingyárt 17 éves vagyok). és nem engedi meg,hogy sminkeljek..Még egy kis szájfényt,szempillaspirált sem..Se a magassarkút,és minden ilyen dolgot ellenez..tampont sem használhatok..mi tegyek,hogy engedékenyebb legyen? :(

2013. ápr. 17. 19:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Tegnap 20:08

már ne is haragudj,de te milyen jogon kötsz bele abba,hogy ln hogy írok? :) Hol volt helyesírási hibám ember?

Mindenki magából indul ki. Többieknek köszönöm a választ

2013. ápr. 18. 14:22
 12/17 A kérdező kommentje:
Egyébként 5-ös tanuló vagyok
2013. ápr. 18. 14:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
a "mingyárt"-ra gondolt a 20:08-as :)
2013. ápr. 18. 14:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért az előző válaszolókat sem értem. Nem azt írta, hogy egy kg vakolatot akar, csak szájfényt és szempillaspirált. A tamponért meg tényleg ne piszkáljátok.. Nekem pl. olyan erős a vérzésem mindig, hogy csak simán betétben átáznék, ráadásul a betét olyan, mintha be lennék pelenkázva.

Kérdező: a smink, ruha dolgot próbáld megbeszélni, esetleg valami kompromisszumot kötni (pl. nem magassarkú, hanem telitalpú, stb.). A tampont meg csináld titokban, ahhoz abszolút senkinek semmi köze.

2013. ápr. 18. 15:44
 15/17 anonim válasza:
74%

6os vagyok

Szerintem azért itt eléggé elcsúszott a téma személyeskedésbe. Én általában nagyon haragszom érte, ha a kérdésem alatt nekiállnak egymást oltani a kedves válaszolók. Tiszteljük meg a kérdezőt azzal, hogy nem osztjuk egymást.

Egyébként más is eszembe jutott.Tudod (kedves kérdező) az anyukákban van egy olyan rejtett "hajlam", amit általában észre sem vesznek, lehet nálatok is épp ez történik. Mikor az anyuka szeme láttára a lánya fiatal nővé serdül, um. átveszi az ő helyét (persze ezt macskakörömbe), ezzel egy tükröt állítva elé, amiben ő azt látja, hogy eljárt felette az idő. Talán megpróbál megtartani az ő kicsi lányának... vagy... csúnyán szólva tényleg rivalizál. Sajnos ez benne van a pakliban... ez ilyen :(

2013. ápr. 18. 17:17
 16/17 anonim ***** válasza:
55%

en ilyenkor mar reg sminkeltem, bar igaz, a bornek nem tesz jot...

magassarku sem kenyelmes, ha eleve magas wagy, akkor felesleges ilyenekre gondolnod.

A tampon... Oszinten szolva, szivesebben hasznalok tampont mint beteted (mind a kettot hasznalom)

Kenyelmesebb, nem erzem, hogy tocsogok a verben...

Beszelj vele, kerdezd meg, hogy miert tiltja. A szajfenhyt mar kiskamaszok is hasznalhatjk, neked miert tiltja? Ilyen korban, en mar elegge benne voltam a sminkelesben.

Konzervativak a szuleid?

Beszelj vele. Kulonben sminkelhetsz, ha nem latja, utana meg leszeded.

2013. ápr. 25. 12:39
 17/17 anonim válasza:
Arra nem is gondol drága anyukád, hogy mi van, ha osztálykiránduláson éppen úsznál, de tocsogsz a vérben? A többi igazából nem is olyan lényeges dolog, bár a sminkkel egyáltalán nem értek egyet. Egy 16 éves lány igenis tehessen szájfényt a szájára, ha attól boldog. Főleg, hogy létezik olyan, ami még a bőrödet is ápolja. Szerintem beszélj vele, próbáld meg pozitívan bemutatni a dolgokat neki. A tampont meg úgyse tudja ellenőrizni.:)
2013. máj. 19. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!